goede & snelle service

Nefkens komt de afspraken na, snelle service: ik had aangegeven op de wintercheck te willen wachten en heb er iets meer dan een uur gezeten. Koffie smaakt goed ;-) en de auto was ook nog eens gewassen en van binnen gezogen. Prima ervaring!

Ik heb speciaal gevraagd aan Alphabet of in naar de Nefkens mocht!!!

Ik had schriftelijk verzocht om de auto vroeg op te mogen halen in de middag. Reed 16.53 uur weg bij Nefkens. Telefoon verbinding met de auto is nog steeds ruk. Verlichting stond niet meer op auto. De volgende morgen zag ik dus niks toe ik het dorp uitreed. Kleinigheidje als extra. Het lijkt mij een kleine moeite om de stoel weer in de stand te zetten waarin hij stond. Geldt trouwens ook voor de verlichtingsschakelaar Volgende keer toch maar naar James of profile

Super tevreden

Klant vriendelijke medewerker waarbij heel merkbaar het belang van de klant voorop staat. Badankt. TOP!!!

vriendelijk en snel geholpen. was 1e servicebeurt ve

vriendelijk en snel geholpen. was 1e servicebeurt ve

Goede service en warme onvangst

Uitstekende service

Er was een misverstand over onze afspraak, maar ik kon toch direct geholpen worden. Zoals gewoonlijk werd ik weer vriendelijk en kundig geholpen. Ik ben al jarenlang heel tevreden over de prima service.

Netjes geholpen zoals altijd!

Netjes geholpen zoals altijd!

Prima!

Heb de indruk dat de auto altijd netjes wordt nagekeken volgens een vast patroon, én ik kan het erg waarderen dat de auto gewassen en gezogen weer klaar staat.

Prettig

Over het algemeen prettig. Maar het valt wel op dat ik de afgelopen 6 jaar soms een diagnoserapport per email kreeg en soms helaas niet; zoals deze laatste keer op 4 okt. En als je zo 'n rapport krijgt dan steeds in een andere format. Het is ieder jaar weer anders. Bij het maken van de afspraak werd ik er niet op geattendeerd, dat jullie ook de mogelijkheid hebben van een Economy basisbeurt. Dit soort ervaringen doen min of meer afbreuk aan het gevoel van vertrouwen. Groeten, G. Keetman.

Goeie service

Wat ik wel echt bijzonder blijf vinden dat we diagnose kosten moeten betalen voor iets wat in de fabrieksgerantie van Peugeot valt.

Netjes geholpen

Netjes geholpen

Zwaar teleurgesteld

Een telefoontje naar mij en het probleem was opgelost

Correcte vlotte afhandeling!

Vlotte snelle service beurt van mijn Peugeot 2008. Daarom kom ik steeds weer terecht bij Nefkens Nieuwegein. Dit is namelijk mijn 3e peugeot. Bedankt en tot de volgende keer. Vrgr.Gerard van der Bilt.

Vriendelijke ontvangst en prima service

Ik kom al jaren bij deze garage en word altijd keurig geholpen. De prijzen liggen weliswaar hoger, maar dat maakt de service dan weer goed.

Wat jammer was: Vrijdagochtend gebeld of hij die dag klaar zou zijn. Toen was de melding het wordt de week er opvolgend waarschijnlijk woensdag. Zelfde dag om 16:15 belt Nefkens dat hij klaar is, toen was ik echter niet meer in de mogelijkheid om te wisselen. dat werd pas maandag. Hadden ze dit in de ochtend gemeld dan had ik mijn middag anders ingericht en had ik de leen auto eerder kunnen wisselen. Nu een weekend mee rond gereden terwijl dat dus niet had gehoeven.

Mijn auto keurig netjes terug gekregen. Door de wassraat gehaald en uitgezogen. Telefonisch overleg gepleegd over noodzakelijke reparatie.

Snelle service

Top geholpen

Agenda verschoven om nog plekje te maken. Goede service

Mensen aan de balie hebben me goed geholpen en geinformeerd

Goed geholpen en afgehandeld

Uitstekend!

Als altijd zeer deskundig en correct.

Super geholpen.

Alles volgens afspraak geregeld en mijn auto is zelfs schoner dan toen ik hem bracht

super

Ik word goed en snel geholpen

Prima geholpen

Prima geholpen met oplossen van defecte accu

Supergoed!

Aardige mensen bij de receptie, flexibel, snel handelen. En heel fijn dat auto gestofzuigd is. Fijne extra service! Enige tip die ik heb: graag een parkeerschijf in leenauto leggen :)

Limburghaven 1

3433 PK Nieuwegein