Kan wel stukje beter.
Toen wij onze auto brachten werd de afspraak gemaakt dat er gebeld zou worden als er verder nog wat aan de auto zou mankeren.
Vervolgens kregen wij rond 15:15 uur een mail en een bericht op de telefoon, welke wij niet direct hebben gelezen. Daarnaast kregen wij moeilijk telefonisch contact met de vestiging. Uiteindelijk werd er opgenomen door een receptioniste. Deze zou aan de werkplaats doorgeven dat wij hadden gebeld en ons snel terug laten bellen. Na 50 minuten nog niet te zijn terug gebeld nogmaals zelf moeten bellen. Gevolg was dat de software update niet meer gedraaid kon worden binnen het uur dat de vestiging zou sluiten en wij de auto nogmaals zouden moet brengen hiervoor. De mail met de geadviseerde onderhoudspunten geeft wel netjes aan wat er geadviseerd wordt om te repareren / te laten onderhouden aan de auto, maar is erg onpersoonlijk. Ook geeft de mail niet aan wat de voor tijd er nodig is en wanneer de genoemde punten hersteld kunnen worden.
Als klant ga je ervan uit dat je gebeld wordt zoals afgesproken en kijk je niet, zoals de jeugd van tegenwoordig, continue op je telefoon of je een mail of een bericht hebt ontvangen. De ontwikkeling van de mail is wel mooi, maar mijn voorkeur als klant gaat toch uit naar telefonisch contact over dit soort zaken zodat het een en ander afgestemd kan worden.