Wederom professioneel en efficient

Zoals altijd de auto weer schoon en gewassen op kunnen halen, super fijn! De service is altijd goed en door de update vooraf over de te maken kosten is er nooit verwarring bij het afrekenen. Kortom efficient en duidelijk.

Prima, vriendelijke mensen en uitstekende service.

Geweldig heel tevreden

Bedankt voor de snelle hulp voor het repareren van mijn auto

Professioneel

Mijn probleem is niet opgelost maar er is wel heel goed naar gekeken en uitgelegd waarom ik niet kan worden geholpen.

Professioneel

Snel en professioneel

Zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers in de werkplaats en aan de telefoon. Mee denkend met de klant.

Snel en professioneel

Snelle vriendelijke behandeling

Snelle, duidelijke en vriendelijke communicatie en hulp.

Snelle vriendelijke behandeling

Snelle, duidelijke en vriendelijke communicatie en hulp.

Alles keurig afgehandeld

Nadat in eerste instantie de afspraak niet goed was ingepland ging het verder zoals afgesproken en soepel

Prima!

Goede ervaring met deze garage

correcte service

prima geregeld en snel afgehandeld. enigste wat ik nog mis is een overzicht diepte banden (zomer/winter). kreeg deze altijd toegezonden.

correcte service

Goed - prettig - zoals verwacht

Ontvangst, begroeting bij binnenkomst mag iets vriendelijker / enthousiaster ; leek op ochtend humeur want bij vertrek was de meneer in kwestie helemaal oké. Verder in alles tevreden

Fijne service

Prettig geholpen. Vanaf het aanmelden van mijn auto tot aan het ophalen, alles is professioneel en duidelijk. En zeer klantvriendelijk!