Top service en advies!

Ik ben netjes te woord gestaan door de klantenservice die met mij mee dacht naar mogelijkheden om de auto in te plannen voor een reparatie. Door Outman ben ik vervolgens goed geholpen op de reparatie dag, die mij alles haarfijn heeft weten uitteleggen. Ze boden mij zelfs aan om mij kosteloos naar huis te brengen met de auto en weer op te halen. De reparatie is snel op de dag zelf uitgevoerd en heb een gerepareerde auto terug gekregen die ze ook nog eens hebben laten wassen. Hier ga ik altijd terug!

Duidelijke afspraken a.d.h.v. diagnoserapport en onderhoud binnen de afgesproken termijn

Zie boven

Top service

Afspraken kloppen, vriendelijk personeel, professioneel bedrijf

Goed geholpen

Vriendelijkheid en service goed

Vriendelijk ontvangen Duurde niet te lang kon er op wachten. Uitleg over de rekening Allemaal erg goed

Prima.

Vriendelijk ontvangen, duidelijke antwoorden op mijn vragen n.a.v. rapport onderhoudswerkzaamheden.

Top geholpen

Goede communicatie afspraken worden nagekomen bij verhindering is er netjes en tijdig een bericht verstuurd.

Prima geholpen, goed voorgelicht, heel tevreden

Nefkens is niet mijn vaste garage. Het probleem aan mn Peugeot diende echter door ern dealer opgelost te worden. Prettig geholpen bij de balie. Heerlijke leenfiets mee. Op de hoogte gehouden n.a.v. de reparatie. Auto weer gerepareerd. Zeer tevreden!

Prima weer geregeld

Zoals hierboven al aangegeven. Alles (van afspraak tot Apk) prima geregeld.

APK

Vlot uitgevoerd, heldere informatie over mogelijk onderhoud en kosten dat nu nog niet noodzakelijk is, maar bij een volgende beurt mogelijk wel.

Ik voel me weer zo trots als een pauw in mijn rijdend paleis op de weg.

Dat jullie zo'n goed werk hebben verricht om in het oude brikkie weer een veilig en comfortabel gevoel te geven. Nu echt blij dat ik rij.

Kundig en Vriendelijk

Ik ben zeer goed geholpen bij het uitzoeken van een nieuwe leaseauto en daarna bij het ophalen, het was echt een feestje ;)

duidelijk over de te verwachten kosten

Goed overleg, alles netjes in orde en een blinkende auto van binnen en van buiten

Alles weer perfect geregeld

Prettig en helder contact.

Ik vertrouw op de deskundigheid.

prima werk lopen goed

ik vind het nog steeds een beetje moeilijk te begrijpen dat een wissel van 4 reeds klaarstaand gebalanceerde wielen een uur moet duren!

Top service

Bij afhalen nieuwe lease-auto uitstekende uitleg gekregen!

Heel goed

Prima service, ontzettend aardige medewerkers!

Vriendelijk, snel en accuraat geholpen

Als nieuwe klant goed geholpen met een 207 met een storing veroorzaakt door een defecte bobine.

Klaar terwijl u wacht….

Volgens afspraak.

Zonder afspraak snel geholpen!

Laat op de middag, zonder afspraak langsgereden ivm vreemd geluid bij airco. Werd meteen geholpen en issue is verholpen, dit ondanks tijdstip!

Mooi op tijd

prima snel geholpen.

Bijzonder prettig!

Prettige ontvangst (koud :-) Vriendelijke medewerkers, correcte afhandeling. Niets op aan te merken!

Kwalitatief goede dienstverlening en communicatie

Vriendelijk, informatief en correct personeel, gemaakte afspraken worden nagekomen.