Prima ervaring

Goede service, kundige mensen, goed advies en prettig geholpen.

Goede communicatie, goede service, goed eindresultaat.

Snel, goed, servicegericht

Al meer dan 10 jaar tevreden klant. Prima bedrijf, eigenlijk nooit een klacht gehad…. Niet goedkoop, maar wel heel goed!

Prima!

Wij werden meteen geholpen door de medewerkers en werd de band gerepareerd.

niet helemaal tevreden

ik kreeg het advies 2 banden te laten vervangen, deze waren echter niet op voorraad. bij de receptie was men niet op de hoogte van hetgeen onder het VIP-arrangement valt en presenteerde een rekening voor "reparatie band" Na overleg werd deze teruggedraaid.

Je wordt perfect geholpen.

Ik had aangegeven dat ik wilde wachten. Even later werd ik gebeld dat de repetitie wel 2,5 tot 3 uur zou duren en dat dat wel heel lang wachten is. Daar ik een VIP kaart heb, hebben ze meteen een leenauto voor me gereserveerd. Top!

Good service and Good customer care

Overall good experience

Prettig geholpen

Alles was netjes uitgevoerd en van te voren wisten we wat we kwijt waren. Enige min puntje vond ik dat de vorige keren de auto gewassen werd afgeleverd en nu niet

Klantvriendelijk, professioneel, efficiënt

Zie boven

Vriendelijkheid

Goede service en correct.

Uitstekende garage

Vakkundig Klantvriendelijk Goede communicatie Auto gewassen en van binnen gereinigd weer afgeleverd

perfecte service met stipte haal en brengservice

Auto werd keurig op tijd opgehaald en dezelfde dag teruggebracht.

Alles naar wens.

Goed ontvangen. Koffie was klaar. Vragen naar wens beantwoord.

Prima garage!

Afspraak gemaakt via de site; gaat prima! Daarna nog gebeld voor vervangende auto (zit in VIP lidmaatschap). Helaas was niet meer beschikbaar… ontvangst bij receptie was perfect; keurige uitleg over mail en sms met bevestiging! Bij ophalen auto keurige uitleg over nota en werkzaamheden. Bij auto aangekomen zat de hoes nog over stoel en stuur en pook… Auto is weer helemaal goed en schoongemaakt! Prima!

Uitstekende service

Onze 'nieuw' gekochte tweedehands 107 voor een onderhoudsbeurt naar Nefkens gebracht. Zij hebben de auto grondig gekeken en uitvoerig verslag gedaan (incl. foto's). Super handig dat er een onderscheid gemaakt werd tussen 'nu doen' en wat eventueel later kon worden uitgevoerd. Telefonisch vakkundig te woord gestaan en al het onderhoud is in mum van tijd uitgevoerd. Kortom een dikke 10!

Mijn wagen is prima gerepareerd en ook nog schoongemaakt.

Mijn wagen is prima gerepareerd en ook nog schoongemaakt.

auto is weer super

auto opgehaald en weer teruggebracht

Reperatie goed, telefonisch bereikbaar slecht en worden niet terug gebeld

Voor telefonisch overleg om akkoort te geven voor reparatie lukte niet. Uren verstreken, werden niet terug gebeld. Telefoniste kregen ook geen contact met werkplaats. Mail werkte ook niet als ik replay deed op onderhoudplan en de foto's. Dit alles op vrijdag. Auto onderdelen waren niet op voorraad dus pas maandag klaar. Maandag om 16 uur nog steeds niets gehoord of hij klaar was. Zelf werkplaats gebeld, geen cintact. Telefoniste kreeg ook geen contact. Pas om 16.30 uur terug gebeld dat auto om 17 uur klaar was. Moest van mn werk komen dus niet fijn om zo laat pas wat te horen. Zeer klantonvriendelijk dat werkplaatsreceptie op beide dagen niet te bereiken is!!!! Zet evt een verkoper aan de telefoon die kan navragen wat de stand van zaken is.

Maken van afspraak via bureau moeizaam

Service en uitvoering opdracht uitstekend een 10 met griffel. Telefonische bereikbaarheid moeizaam

Zeer prettig geholpen

Het was maar een APK beeurt maar ook dat is zorgvol gebeurd met allerlei bescherming van de zitplaats

Goed en vriendelijk geholpen.

Auto doet het weer goed. Vriendelijk personeel

prima service

Fijn dat de service bestaat dat mijn auto opgehaald wordt en weer thuisgebracht. Klantvriendelijk, aan de telefoon en duidelijk rapport van wat er gedaan moet worden.

Precies volgens afspraak is alles goed verlopen

De reden van mijn bezoek was dat er in een van de banden een schroef zat,het euvel werd vrijwel direct verholpen. Top geregeld!!! Bedankt team Naarden.