De auto rijdt weer fijn

Het is jammer dat de navigatie nog niet geüpdate kon worden. Ook viel het me op dat de auto was gewassen en gestofzuigd. Daarvoor dank! Alleen was de achterkant voor een gedeelte vergeten. Omdat ik geen tijd meer had, heb ik dit niet meer gemeld. Tevens was de kofferbak niet gestofzuigd.

Snel en goed

Snel en goed geholpen.

snel en vakkundig!

Fijn en prettig geholpen, vriendelijke service

Zeer tevereden klant

Ik heb goede ervaringen met de onderhoudsbeurten. Alles keurig geregeld volgens afspraak met daarbij een prima communicatie. Een zeer tevreden klant

Uitstekend en flexibel

Bandenwissel maar ik was een dag te vroeg (mijn fout). Er werd gekeken of er nog wat ruimte was en dat lukte. Prima service dus.

Professioneel, klantgericht, vriendelijk.

Zie boven.

Dienstverlening is prima.

Tevreden met de geboden dienst.

Fijn contact en vertrouwen in deze garage

Fijn contact en vertrouwen in deze garage

Er was wat gesteggel over de leenauto. Voor de rest een prima servicebeurt, nieuwe matten en update navigatie.

Zoals altijd prettige service. Duidelijke communicatie d.m.v. het rapport met foto's en uitleg. Inmiddels woon ik al 2 jaar in Epe maar ik ga nog steeds voor onderhoud naar de vestiging in Naarden.

Bandenwissel snel gedaan

Even wachten met kopje koffie, mail checken en krantje en het was klaar

Super service

UItstekende service.

de service was prima. snel en heel goed geholpen. daarnaast de auto ook nog eens thuis opgehaald en afgeleverd en schoongemaakt.

een prima garage je wordt goed op de hoogte gehouden wat de kosten zijn van het geplande onderhoud. wat ook een pluspunt van waardering is dat de auto geheel gewassen en clean voor je klaar staat.

Goede persoonljke ontvangst en tijdige aflevering van de auto.

TIP: CONTROLE RAPORT - ALS DAT TER PLAATSE UITGEDRAAID KAN WORDEN - NA OVERHANDIGEN VAN DE SLEUTEL IN HOOFDLIJNEN TOELICHTEN.

Zie onder.

Er wordt zeer grondig naar de auto gekeken soms zijn de balans van de aanbevelingen op kosten/baten gebied een beetje doorgeslagen.

Duidelijke uitleg. Fijn dat er een wachttafel is

Gewoon goede service!

Mijn - inmiddels jarenlange -ervaring met deze dealer is, dat zij gewoon goede service leveren.

Goed werk.

Hele nette service

De auto werd schoongemaakt zowel binnen als buiten. Hele vriendelijke behandeling en meedenken met “problemen”. Hele fijne garage

Prima, ondanks de corona maatregelen, snel en goed APKje!

Volgens afspraak werken in een tijdslot is niet prettig, maar het is allemaal goed gegaan!

Tevredenheid

Adequaat, vriendelijk, snel

snelle reactie en actie, vriendelijke bejegening.