Service boven verwachting goed.

medewerkers zijn zeer klachtgericht bezig en proberen altijd naar een oplossing te zoeken met de klant

Snelle service en vriendelijk personeel

Voor een kleine reparatie of controle kon ik direct terecht en werd ik snel en vriendelijk geholpen

Banden snel gewisseld!

Zie hierboven

Zeer klantvriendelijk !

Altijd kundig en vriendelijk advies van balie medewerker Othman ! Wordt zeer op prijs gesteld !

Prettige mensen en snelle hulp.

voortreffelijk

prettige, efficiente en inzichtelijke behandeling

Goed in communicatie en informatie over reparaties.

Klantvriendelijkheid is goed. Alles wordt goed uitgelegd. Heel prettig is (voor mij persoonlijk) dat mijn auto altijd na een controle of reparatie wordt schoongemaakt. Extra pluspunt voor de zaak!!

Alles naar tevredenheid

Ik ben keurig te woord gestaan en alles is goed afgehandeld. Mijn auto was zelfs keurig gewassen! Ook kreeg ik nog een interieur spray mee! Top!

Goede en vriendelijke behandeling

kundig

ol

Professionele vriendelijke service

Duidelijke afspraken, snelle service nette showroom om te wachten.

Super snel geholpen

Klantvriendelijke service met persoonlijke aandacht

Prima service, nette prijs en lekkere koffie

nvt

Altijd vriendelijk, meedenken en eventuele problemen worden opgelost.

Altijd vriendelijk, meedenken en eventuele problemen worden opgelost.

keurig en snel afgehandeld

Alles lag klaar toen ik mij meldde bij de werkplaats. Kwestie van info uitwisselen en betalen en klaar. prima

Bedrijf verdient in alle opzichten een 10

Ze geven een uitstekende service. Zeker nu in de coronatijd. Zijn altijd bereid mee te denken en gheve4n goede adviezen. Vriendelijke medewerkers en erg behulpzaam. Met de vakkennis heb ik nooit problemen gehad. Al met al een eerste klas bedrijf. Ik rijd al meer dan 30 jaar Peugeot via dit bedrijf. En dat wil wat zeggen!!

Keurig geholpen met prima uitleg werkzaamheden

Ervaringen onderhoud van mijn Peugeot 508 duidelijk uitleg van werkzaamheden in rapport ook telefonische toelichtingen zijn duidelijk auto na beurt keurig schoongemaakt Aanbevelingen: probeer bij onderhoud wat oudere auto's (denk na circa 7 jaren) meer mee te denken met de klant voor een prijs die meer past met de markt. Heb nu nog 4 hoge kosten aandachtspunten: - vervangen 1 verstuiver € 1151 - roetfilter € 765 - multiriem waterpomp € 213 - accu € 297 totaal circa € 2.426 ! Ik ga met deze punten en prijzen helaas niet terug naar de Peugeot Nefkens garage. Bedankt voor de onderhoudswerkzaamheden de afgelopen 10 jaren en groet, Ingmar van den Hooff

Vriendelijke en snelle service

Banden werden snel gewisseld, auto gecontroleerd en wat mij nog het meest blij maakt: ook gewassen.

prettig ontvangst,

Prettig ontvangst, goeie koffie en gebruik mogen maken van tafel vertegenwoordiger omdat deze vanwege corona toch niet aanwezig was, waardoor ik ongestoord tijdens de werkzaamheden aan de auto mijn zakelijke werkzaamheden kon uitvoeren. Prima oplossing !

ze doen hun best

geen commentaar

Een hele fijne dealer

Een fijne dealer en werkplaats , heel klantvriendelijk en ze dringen je niet op

Alles klopte

Snelle en adequate service, vriendelijk baliepersoneel

Auto zelfs gewassen

Ik had de auto enkel gebracht voor een bandenwissel en bij aankomst trof ik een schone auto aan. Leuke verrassing. Klasse!

Prima garage

Alle afspraken zijn keurig nagekomen, vervangend vervoer stond klaar en na afloop mijn auto blinkend schoon meegekregen.