Laatste keer onplezierig, daarvoor altijd goed en vriendelijk

Ik had problemen met mijn Citroën C5, ik vroeg bij de receptie of ik even met een monteur van gedachte kon wisselen over het probleem. Dit werd niet geaccepteerd omdat ze het erg druk hadden, kan ik begrijpen. Dus wilde ik een afspraak maken om een diagnose te stellen, maar de receptioniste vertelde mij dat het beter was om naar de Citroën garage in Hilversum te gaan omdat die de auto beter kon uitlezen. Het is de toon die de muziek maakt. Intussen ben ik overgestapt op een Volvo en zal niet snel weer een Citroën of Peugeot aanschaffen. Jammer, sommige mensen hebben klant gerichtheid niet zo in hun systeem.

Geweldige service

Ondanks dat onze garantie nét was afgelopen, is Nefkens heel coulant met het vervangen van zaken die onder die garantie vielen. Heel goed meegedacht en bovendien was de auto ook nog eens compleet schoon toe ik m haalde. Geweldig. Al jaren heel tevreden.

Prima service, beetje gelikt,nietgoedkoop.

Zie hier boven.

Top bedrijf zeer klantvriendelijk

Top bedrijf zeer klantvriendelijk

snel

Snelle service

Goed en snel geholpen.

Altijd prettig en conform afspraak, kom er al 10 jaar

Al het personeel altijd aardig, beleefd en behulpzaam

Er zouden nieuwe remblokken in mijn Peugeootje zijn gezet, maar geen idee! Hij remt prima, maar dat deed ie daarvoor ook al. Een kwestie van eindeloos vertrouwen in de eerlijkheid en handigheid van de monteurs!

uitstekend

Prettige bediening receptie personeel en keurige informatie tijdens het onderhoud van de auto! Erg tevreden met Nefkens Naarden.

wederom prettig en servicegericht geholpen

wederom prettig en servicegericht geholpen, met een grote glimlach

Vriendelijk en kundig

Kleine beurt

Excellente assistentie en kundigheid

Plezierige behandeling en excellente uitvoering van service. Ga zo door, dan blijven wij als klant tevreden, met de mooie PEUGEOT.

Prima geholpen

Vriendelijk en adequaat geholpen

Goed en netjes behandeld

Snelle service bij problemen

Ondanks de drukke agenda was er toch ruimte om mijn auto te repareren. Dank hiervoor!

Zeer tevreden met de extra service om mijn auto thuis op te halen en hem weer schoon en wel(!) terug te brengen. Ik ben moeilijk ter been en waardeer dit enorm! Dank daarvoor!!

Heel fijn en snel

Goede service, snel opgelost

Meedenken aan een goede oplossing

Door de afdeling onderdelen ben snel geholpen, was eerst niet mogelijk, werd snel terug gebeld en het onderdeel werd besteld en binnen twee dagen binnen

Slechte Service

Mijn garantie 2 weken voorbij en dan geen pardon maar gewoon zelf opdraaien voor de kosten. Dan andere klachten over de auto maar daar geven ze aan dat alles na behoren werkt dus vinden mijn verhaal onzin.

Snelle service

Fijn dat de auto kon worden opgehaald

Top service

Ik kom zeker terug, omdat men zeer klantvriendelijk is. Zelfs de matten waren gezogen! Auto rijdt weer heerlijk, ik ben zo blij met mijn peugot en de garage

Goede ervaring.

De auto stond klaar op het afgesproken tijdstip en was helemaal schoongemaakt van binnen en buiten .. Top !

Klantvriendelijk.

Staan klaar voor de klanten, zijn klant vriendelijk, Geven een goede service. Peugeot 2008 SUV na onderhoudsbeurt stond schoon en netjes klaar toen ik hem kwam ophalen..

Jammer!

De 308 heeft vrijdag de gehele dag bij de garage gestaan. We konden hem na een telefoontje 's middags weer ophalen, was weer goed. Toen we daar kwamen werd verteld dat alles weer fout was en konden we weer vertrekken. Maandag weer verder via Peugeot Nederland ? Het had toch wel handig geweest om ons even te bellen dat de auto toch niet gemaakt was. Dit koste extra tijd en rijden. Dit zijn we niet van deze garage gewend.

redelijk

Mijn afspraak voor een apk, die uitstekend ging, was uitgebreid met een beurt en dat was niet de bedoeling en ging dus ook niet door.