Snelle service op alle vlakken

Super snelle service op alle vlakken beginnende met een afspraak maken. na de afspraak werd ik er op geattendeerd dat de pak en de beurt vlak bij elkaar zaten en dit wel in 1x kon inclusief vervangend vervoer en dan konden ze de navigatie ook meteen even updaten. Helemaal super geregeld!

klantvriendelijkheid en snelheid van verrichte werkzaamheden

Na telefoontje en afspraak langs geweest en in mum van tijd was het opgelost.

Snelle en adequate hulpverlening

Mijn auto is pas drie jaar oud maar ik rij er nauwelijks mee. (80+, ja dan krijg je dat) Accu was versleten en er begonnen lampjes te branden. Direct gecheckt en vervangen, waar ik op kon wachten. Zeer fraai! Dank!

Goed geholpen

Zie boven

Goede service voor een duidelijke en eerlijke prijs

Door duidelijk diagnoserapport snel inzicht in werkzaamheden en de te verwachten kosten. Keuze maken naar aanleiding van de diagnose met advies is goed inzichtelijk

snel uitgevoerde service bij het vervangen van een koplamplicht.

Gastvrij en heel vlot geholpen en afgehandeld.

Goed geholpen door mevrouw bij de balie.

Auto keurig afgeleverd.

Vriendelijk geholpen en een eerlijk bedrijf

Vriendelijk geholpen en denken mee.

keurig opgepakt en volgens afspraak geleverd.

Mijn vragenzijn keurig beantwoord en de actie die moest gebeuren is snel opgepakt en correct afgehandeld. De auto is ook keurig gewassen en schoon gemaakt top.

Ik kon op korte termijn een afspraak inplannen. Ik ben goed op de hoogte gehouden van de gemaakte afspraak. Ik werd gebeld voordat de auto opgehaald werd en ook weer gebeld voordat de auto werd teruggebracht. De auto is naast het onderhoud ook netjes gewassen en gestofzuigd. Ik ben gebeld door een vriendelijke medewerkster, en de jongen die mijn auto op kwam halen/brengen was ook zeer vriendelijk en vrolijk.

onvoldoende

reperatie niet gelukt, zelfde probleem al ruim een jaar lang. Krijg nu hierdoor vervolg problemen. Kan nu geen goed gebruik maken van het af te sluiten connect services pack in de navigatie module Dealer belde meteen op vanwege de afgegeven score. Luisterde niet echt, en begrepen het niet. Dealer gaf aan dat de service toch goed was geweest? en dat zij het euvel niet kunnen repareren is hen niet aan te rekenen. Volgens dealer is het product defect. Ik moest maar contact zoeken met Peugeot NL om verder te komen. Dus ik moet zelf aan de slag om iets opgelost te krijgen. Dat iets niet op te lossen is kan zijn, maar dan kun je een klant ook willen begrijpen en bijvoorbeeld compenseren door de te verlengen connected services pack zelf voor je rekening te nemen, als deze voor de klant maar half zal werken doordat iets niet gerepareerd kan worden. Ondertussen zit ik al een jaar met een Peugeot en een slecht te gebruiken navigatie module omdat de klok per dag 8 minuten verder achter gaat lopen, en een rit planning etc. niet goed werkt. Ik gebruik nu maar flitsmeister op telefoon.

accuraat

vlotte afhandeling, én een schone auto, heel fijn

Snelle en efficiënte service.

Het was makkelijk om online een afspraak in te plannen en ik kon binnen twee werkdagen terecht. Ook het gemak van het online beslissen welke acties je uitgevoerd wil hebben is erg handig. Snelle en efficiënte service.

? wat moet ik hier invullen? tekst vrijwel onleesbaar

prima hoor

uitstekend

mooi uitgezogen heel fijn bedankt daarvoor

Top er ervaring

Prima service apk uitgevoerd. Meedenken en aardige medewerkers. Vakbekwaam en alles uit gevoerd volgens afspraak. En zelfs nog de auto gewassen en van binnen gestofzuigd wat een top service voor mij een dikke duim

correct en snel

keurig ontvangen en werd direct geholpen met lekke band

Uitstekende service

Snelle service bij het verwisselen van de lampjes in de koplamp

Netjes volgens afspraak en prijs

Was er voor een APK voor mijn auto. Duurde iets langs maar netjes gedaan volgens afspraak en prijs. Enige wat er op aan te merken was is dat er op het terrein auto’s aan stonden gedurende 2 uur lang terwijl er niks mee gebeurde. Niet echt goed voor het milieu.

Uitstekend geholpen, ben heel erg tevreden

Heel goed

Wij zijn zeer tevreden

Naar aanleiding van een misverstand goede oplossing geboden uiteindelijk. Jammer dat auto na de beurt niet meer gewassen en gestogzuigd wordt zoals altijd

alles tiptop

klaar voor de Nederlandse winter