Goede service!

Word goed op de hoogte gehouden wat er moet worden gemaakt en er word gevraagd of je het gemaakt wil hebben voor ze er aan beginnen.

Snel en goed geholpen

Fijne heldere communicatie en informatie.

Prima onderhoud en vrij vlot geholpen

Mijn auto moest voor een APK en beurt. Prima uitgevoerd, duidelijke communicatie.

Snelle tussen beurt van nieuwe Boxer 1 jaar oud

Goed verlopen

Uitmuntend!

Elke keer als ik bij Nefkens Naarden ben word ik erg vriendelijk ontvangen en geholpen. En toen mijn auto laatst voor een onderhoudsbeurt kwam hadden ze niet alleen de buitenkant maar ook de binnenkant helemaal schoon gemaakt! Echt super! Mijn complimenten voor het personeel wat toen aan het werk was, graag zou ik hun naam willen weten. Een erg vriendelijke man achter de receptie en een andere hele vriendelijke man met donker haar. En dan natuurlijk de mannen die in het magazijn mijn auto gedaan hebben, echt helemaal top!

Super fijn bedrijf

We worden hier altijd vriendelijk en gastvrij ontvangen, service ook top

Goed geholpen

Goede ervaring

al het mogelijke gedaan, goede communicatie

Lekkage verholpen ondanks tegenwerking van leasemaatschappij. Goede vervangende auto en duidelijke tijdige communicatie over het verloop van de reparatie en omruil naar eigen auto.

zoals altijd tot op heden prima ervaring en helaas geen 9 mogelijk en bij 10 zou je altijd volmaakt zijn en dat is niemand.

Goede service en vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel, met aandacht voor jou als klant. Vlotte bediening en communicatie. Servicebeurt prima uitgevoerd!

Goed team

De auto laten keuren en deze is geheel schoongemaakt weer vrijgegeven. Prima service

Prima behandeling

Ik werd goed geïnformeerd en op de hoogte gesteld voor en tijdens onderhoudsbeurt van mijn Peugeot 208.

Zeer goede service!

Professionele en vriendelijke benadering; niks op aan te merken. Fijne leenfiets ook.

Goede service en uitleg

Het onduidelijke probleem aan mijn auto is opgelost en valt geheel onder de garantie binnen het Leeuwekeur plus pakket van 12 maanden.

Stiptheid en correct

Dat de auto verrassend schoon was bij het ophalen

Service beurt perfect volgens afspraak , heerlijke auto , fijn bedrijf .

Heerlijke auto , veel vertrouwen in de auto en de service in Naarden . Alles uitgevoerd volgens afspraak .

Vlot uitgevoerde servicebeurt

Vlot geholpen en de auto was snel klaar. prima dus

service en personeel prima

voor een digitale check en update toch nog een dure reparatie

Prima setvice. Super vriendelijke medewerkers

Formidabel

Behandeling en service zijn uitstekend. Reparaties prima uitgevoerd en auto clean opgeleverd

Prima gedaan mensen!

Alles gedaan zoals afgesproken. De Peugeot rijdt weer lekker, en ruikt zelfs lekker ( logisch natuurlijk na behandeling airco ! ) Gewassen en wel moet hij er weer even tegen kunnen. Prima gedaan !

Snelle service.

Ik kon voor vervanging van een accu meteen langskomen.

Nette zaak. Goede afspraken

Goede afspraken