professionele en adekwate hulp, zeer klantvriendelijk en aangenaam

professioneel en klantvriendelijk, gemakkelijk toegankelijk en altijd even aardig en behulpzaam

Vriendelijk en attent

Ik vind het personeel erg klantvriendelijk

Werd direct geholpen!

Goeie service, goed advies, er wordt met de klant meegedacht.

Prima !

Proma

Klantgericht en accuraat

Jaarlijkse APK, ook even olie en koelvloeistof gecontroleerd en wat bijgevuld. Snel, vriendelijk, even overlegd over vervangingen in de toekomst.

Service uitstekend

Vriendelijke en snelle service

idem

Behulpzaam

Luisterd naar je

Auto moest voor apk. Online makkelijk afspraak gemaakt.

Snel en makkelijk contact toen ik nog even twijfelde of het ook tijd was voor beurt of niet, was niet het geval. Apk uitslag via appje met link naar rapport. Makkelijk online aan te geven wat ik wilde laten doen. Ook daar snel telefonisch contact bij een vraag.

Uitstekende service

De heer aan de balie heeft zijn uiterste best gedaan om mij een betere leen auto mee te geven omdat ik de dag daarna veel kilometers moest maken en deze auto voor iemand anders gereserveerd was.

snel en netjes opgelost

snel en netjes opgelost

Vlot afspraak gemaakt, vlot geholpen en vlot weer op weg.

Prettig

Top service

Goed en snel geholpen met een duidelijke uitleg.

Heel goed

Ik kom zeker terug

Vriendelijke en goede service

Zie hiervoor

Alles weer tiptop in orde

Fijne garage met klantvriendelijk personeel. Vervangend vervoer (108) zou echter wat meer in overeenstemming moeten zijn met de ingeleverde auto. (3008)

Prima !

Storing in emissiesysteem en allerlei andere onregelmatigheden gerepareerd, zodat alles weer naar behoren werkt Auto keurig schoon afgeleverd, zowel van binnen als van buiten.

_

Goede service etc.

Uitstekend.

Correcte behandeling

ga zo door

goed geholpen en tevreden

Top service!

Wederom vriendelijk behandeld en top service geleverd!

Prima.

Er blijkt alleen 1 lamp niet te dien, dus ik moet even terug naar de garage.

Super service!

Auto werd apk afgekeurd, band was te slecht, nieuwe band moest besteld worden en is door een monteur al heel snel opgehaald waardoor we niet lang hebben hoeven wachten. Vriendelijk onthaald, personeel allemaal vriendelijk en behulpzaam. Verkopers niet opdringerig. Prijs was ok. Kortom een hele fijne goede ervaring die we bij ons eigen dealer allang niet meer vinden. We moeten er een stukje voor rijden maar we blijven wel bij Nefkens in Naarden.