Goede vakbekwame ontvangst en service

De bejegening en ontvangst bij de receptie was ronduit goed, en de gemaakte afspraken zijn nagekomen. De mogelijkheid om met n ebike weer thuis te kunnen komen, was heel prettig. Kortom, een mooi cijfer waard. Mathilde uit Almere

Een beetje teleurstellend

Het vervangen van een zekering, een simpel klusje, zou niet in rekening gebracht moeten worden. Kleinmateriaal € 1,50 excl. Arbeidsloon voor 18 min € 29,25! Dat is bijna € 100 per uur!.Al met al niet proportioneel en getuigt niet van klantvriendelijkheid. Ben al jaren klant bij Nefkens en in bezit van uitgebreide VIP kaart. Waarom heb ik zo'n kaart? Op 14 juli telefonisch afgeproken dat kosten bij volgend werkplaatsbezoek worden verrekend.

Snel geholpen

Goede ervaring, werd snel geholpen.

Zeer goed en deskundig advies

Fijne communicatie! Snel en kundig advies over eventuele reparaties. En auto zeer netjes afgeleverd.

Alles zoals afgesproken. Top

Prima service, geen klachten.

Top service!

Bij Nefkens ervaar ik altijd goede service. Zeer klantgericht en vriendelijk.

Het liep even stroef maar daarna van een leie dakje

zie one liner

uitstekend verzorgde auto maar helaas nauwelijks bereikbare receptie

Nadat ik de auto ingeleverd had wilde ik nog even iets overleggen. Kreeg via het keuzemenu bij verschillende keuzes maken steeds de telefoniste die niet in Naarden zit. Zij verbond tevergeefs door. Stuurde vervolgens 2x een mail om mij terug te bellen. Niets. Voor mij ben je dan ver van een 10 af. Na twee uur wachten de afdeling verkoop gebeld. Via hen kreeg ik meteen een juiste medewerker. Als je in de wacht staat hoor je via het bandje continu "Wist je dat je ook on line een afspraak kunt maken" enz. Dat vond ik behoorlijk irritant. 1x die mededeling is volgens mij ruim voldoende. De beurt voor de auto leek mij uitstekend te zijn gegaan. Auto gewassen en schoon gezogen terug gekregen. Mij bereikte het verzoek om mijn beoordeling van twee weken geleden eventueel aan te passen. De ervaring zoals toen gedaan kan ik niet anders laten worden. Wel wil ik nog zeggen dat dit de eerste keer was dat mij dat overkwam. Ook zijn de medewerkers steeds uiterst vriendelijk en voorkomend. Misschien zou ik van een 6 nog naar een 7 willen gaan maar een 8 vind ik echt teveel voor het geheel van dat bezoek. Ik weet niet meer hoe mijn vorige beoordelingen zijn geweest maar een 8 of een 10 is heel wel mogelijk. Alle hoop op een goede of zelfs uitstekende recensie de volgende keer lijkt redelijk gerechtvaardigd.

Transparantie geeft vertrouwen!

Het is altijd prettig om bij het personeel bij de receptie een afspraak te maken voor het onderhoud van de auto. Goeie service! Met transparantie bedoel ik dat tijdens het onderhoud van de auto de klant goed op de hoogte wordt gebracht wat er gebeuren moet bij niet goed functionerende onderdelen. Ik voel me altijd weer veilig als ik de garage uit rijd. Dus een 10.

vakmannen.

service.

Allemaal in orde

Allemaal in orde!

k

k

Snelle respons, goed bereikbaar, sympathieke medewerkers, deskundigheid.

goede service

Super service, van een top team

Erg tevreden met de vakmanschap, super service en als kers op de taart een schone auto die gewassen is en uitgezogen. Fantastisch om te zien dat Nefkens een (belangrijke) maatschappelijke taak op zich neemt door ''doelgroepmedewerkers'' een kans te geven.

Peugeot Expert top gefixed!

Keurige service en doorzettingsvermogen. Aan mijn Peugeot Expert (elders aangeschaft) mankeerde erg veel en bij Nefkens hebben ze na een grondige analyse de hele auto weer tip top in orde gekregen, hij is weer als nieuw, nog keurig gewassen en kan nog jaren mee! Echte techneuten!

Goede communicatie en service.

Keurig te woord gestaan en op de hoogte gehouden van de bijkomende kosten voor de onderhoudsbeurt. Fijne fietsen mee en de auto was aan t einde van de dag weer schoongemaakt, zodat we weer met een goed gevoel naar huis konden rijden.

Goed, goede uitleg over de kosten.

Deskundig en vriendelijk.

Na de diagnose wordt er eerst overlegd alvorens er wordt overgegaan tot reparatie. Alles tot volle tevredenheid uitgevoerd. Vervangend vervoer ook prima geregeld.

Doordat ik tijdelijk geen auto mag rijden kon ik gebruik maken van de haal en breng service. Halverwege de ochtend kreeg ik een email met de uit te voeren zaken, en na akkoordbevinding mijnerzijds werd de auto keurig gepoetst en uitgestofzuigd weer bij mij teruggebracht. Vriendelijke medewerkers, zowel aan de telefoon als de persoon die de auto kwam halen en brengen.

Goed geholpen. Vriendelijk en Kundig

Auto gebracht voor APK en Grote Beurt. Keurig op de hoogte gesteld van gevonden gebreken. Was gewoon 's middags weer klaar voor gebruik.

Allemaal piekfijn in orde

Goed geïnformeerd over wat er er ging gebeuren en wat de kosten zouden zijn. Auto fris gewassen weer teruggekregen, fijn!

heel prettig

uiuntend

profesioneel

Goede service en een gewassen auto terug ontvangen.