Snelle service

Prettig en duidelijk contact. Auto weer snel gerepareerd en onderhouden

Uitstekende service

Goed geholpen door het deskundige personeel. Toen ik mijn auto terug kreeg was deze schoongemaakt van binnen en buiten. Samengevat uitstekende service!

Goed en snel geholpen.

Leeglopende band werd snel gecontroleerd en gerepareerd.

Alle afspraken klopten, geen verassingen en vriendelijk personeel.

Ik werd snel en accuraat en vriendelijk geholpen. Ook wordt de auto na de beurt netjes afgeleverd: schoongemaakt en gewassen.

fantastisch!!

goede service, prettig en ervaren personeel en een persoonlijke benadering

Prettige en vriendelijke behandeling

Goede service, goede communicatie. Auto vlot en netjes afgeleverd ! Vriendelijk personeel !

Snelle service

Uitstekend en transparant

Service in Naarden is goed,je krijgt duidelijke uitleg wat er gedaan moet worden vooraf en tussentijds. Ze nemen de tijd voor je ,JE VOET JE WELKOM . BEN ERG BLIJ MET MIJN DEALER

Vriendelijk en snel

Vriendelijke en snel, top service

Prima geholpen .

Auto was optijd klaar . Eerder dan verwacht. Goed op de hoogte gehouden wat wel en niet nodig is.

Je wordt op een snelle en adequate wijze geholpen.

Je wordt op een snelle en adequate wijze geholpen.

Gewoon goed

Werkzaamheden duidelijk zichtbaar op het overzicht. Wel heel erg duur !!

Geweldige service

Klantvriendelijk en deskundig.

Top service en zeer vriendelijk personeel.

Vriendelijke en professionele garage

Prima en betrouwbare service met een fijne klantgerichtheid

- afspraak is afspraak - eenduidige en heldere communicatie - vriendelijke en zorgzame mensen - goede ambiance - schoon en overzichtelijk

Was weer top geregeld allemaal

Prettige en goede service, zoals altijd!

meteen geholpen

goede service

Fijne service en goede communicatie

Het maken van een afspraak gaat altijd erg gemakkelijk. Het team komt zeer professioneel en betrokken over en geeft een vertrouwd gevoel.

perfecte service

kwam maandagmiddag met storing aan compressor, gelijk zijn de onderdelen besteld, verteld wat het ongeveer ging kosten en dinsdag aan eind van de dag was de auto gerepareerd.

Gewoon Goed

Na motor problemen met onze Peugeot 308 sw op zaterdag naar garage gegaan leenauto meegekregen op maandag contact gehad, hebben ons goed op de hoogte gehouden maar wilden nog meer onderzoek doen over de oorzaak. Na een paar dagen even langs gegaan en uitleg gekregen over de oorzaak en het probleem. Omdat onze auto hier altijd in onderhoud is kwam de reparatie voor hun rekening Wat wil je als klant nog meer. Peugeot Naarden TOP

Ik ben prima geholpen.

Ik ben tevreden over de manier waarop alles is verlopen.

ECHT BESTEEEE DEALER 4EVER!

ECHT BESTEEEE DEALER 4EVER!

uitstekend

Goed is goed

Goede ontvangst en later rapport van hetgeen noodzakelijk vervangen moet worden plus kostenoverzicht