Vriendelijke mensen. Snelle service

Dank voor de snelle en flexibele service!

Druk met het ondernemen vergeten de APK tijdig in te plannen, dankzij een flexibele werkplaats was dit alsnog mogelijk, chapeau!

Zeer klantvriendelijk

Klantvriendelijk, professioneel, goede communicatie over wat moet worden gerepareerd, afspraak is afspraak. en de auto gewassen na de beurt.

Gewoon goed

Compleet positief

Heel servicegericht. Steeds werd ik gebeld als er veranderingen in de afspraak ontstond. ATTENT! Zoveel beter dan een SMSbericht

Van afspraak tot aflevering klopte alles

Afspraak klopte , fiets stond klaar. Diagnose kwam netjes per computer. Werk werd prima afgerond, auto zelfs gewassen. ,

Goed en vriendelijk geholpen. Duidelijk en transparant over de reparatie kosten.

Gedaan wat ik gevraagd heb

Maar waarom worden de velgen niet even schoongemaakt na een bandenwissel? Er is zelfs geen doekje over gehaald.

Zeer nette en goede transparante behandeling

Na voor niets bij een garage geweest te zijn maar wel de rekening heb mogen betalen, hebben de mannen van Nefkes Naarden mij zeer goed en vakkundig geholpen en het probleem verholpen.

Vriendelijk en behulpzaam

Ik ben vriendelijk te woord gestaan. Goede uitleg telefonisch bij het overzicht waarin alles duidelijk wordt beschreven.

Goede service en duidelijke communicatie

Duidelijk kunnen afspreken over wanneer langs brengen, gebruik van de haal en breng service en communicatie over wanneer klaar en kosten details door belast naar het lease bedrijf

Blij

Goed geholpen

Uitstekend geholpen en goede aandacht receptie

Dank voor klaarzetten van 2 el. Fietsen. Klacht over spraakopdrachten werd goed afgehandeld

Goed geholpen bij afspraak en reparatie

Voortdurend informatie bij het hele proces en dat helpt.

Prima en op tijd zoals afgesproken!

Alles was goed

Iedereen is klantvriendelijk

Netjes en vriendelijke medewerker!

Ook als ik iets niet begrijp of iets anders loopt dan gedacht en ik zeg hier iets van, word ik netjes en vriendelijk geholpen.

Afspraak is afspraak en verder geen gedoe.

Van tevoren duidelijk afgesproken wat de reparaties zullen zijn en deze vervolgens correct uitgevoerd conform de prijsafspraak.

Goede en vlotte afhandeling

De APK check werd adequaat uitgevoerd. Verder werden nog wat extra handelingen gedaan zonder daar wat voor te vragen zoals bijladen van de accu, op spanning brengen van de banden, het verwijderen van wat coniferenafval onder de voorruit.

Professioneel juiste Service

Snel en keurig geholpen.

Goed geholpen door Receptie

Goed en deskundig geholpen

Deze mensen denken eens met je mee.

Goedeservice !

Top geholpen door Othman

Prettig, goed en geregeld.

Ondanks tegenwerking van de leasemaatschappij ben ik uitstekend geholpen.

Prima ervaring

Werd gebeld voor inplannen afspraak onderhoudsbeurt. Alle afspraken, incl leenfiets, zijn prima nagekomen. Kreeg auto spic en span en uitgezogen terug.