Laden reviews...
Vriendelijke mensen. Snelle service
23 May 2023
Mevrouw Dudok van Heel
NAARDEN
Druk met het ondernemen vergeten de APK tijdig in te plannen, dankzij een flexibele werkplaats was dit alsnog mogelijk, chapeau!
22 May 2023
Alfons Verroen
VLEUTEN
Klantvriendelijk, professioneel, goede communicatie over wat moet worden gerepareerd, afspraak is afspraak. en de auto gewassen na de beurt.
19 May 2023
Jouke Heringa
Gewoon goed
19 May 2023
Rene Scholten
HUIZEN
Heel servicegericht. Steeds werd ik gebeld als er veranderingen in de afspraak ontstond. ATTENT! Zoveel beter dan een SMSbericht
18 May 2023
Mevrouw van Boxtel
HUIZEN
Afspraak klopte , fiets stond klaar. Diagnose kwam netjes per computer. Werk werd prima afgerond, auto zelfs gewassen. ,
Bert Groothoff
HUIZEN
Goed en vriendelijk geholpen. Duidelijk en transparant over de reparatie kosten.
Meneer Coenraads
MUIDEN
Maar waarom worden de velgen niet even schoongemaakt na een bandenwissel? Er is zelfs geen doekje over gehaald.
Jan Doornbusch
BUSSUM
Na voor niets bij een garage geweest te zijn maar wel de rekening heb mogen betalen, hebben de mannen van Nefkes Naarden mij zeer goed en vakkundig geholpen en het probleem verholpen.
Meneer Stam
BUSSUM
Ik ben vriendelijk te woord gestaan. Goede uitleg telefonisch bij het overzicht waarin alles duidelijk wordt beschreven.
11 May 2023
Mevrouw van der Knaap
HUIZEN
Duidelijk kunnen afspreken over wanneer langs brengen, gebruik van de haal en breng service en communicatie over wanneer klaar en kosten details door belast naar het lease bedrijf
10 May 2023
Meneer Stark
Goed geholpen
10 May 2023
Conny Hofmeester
MUIDEN
Dank voor klaarzetten van 2 el. Fietsen. Klacht over spraakopdrachten werd goed afgehandeld
6 May 2023
Meneer Thomas
GROOTSCHERMER
Voortdurend informatie bij het hele proces en dat helpt.
Frans
Mevrouw Goodall
WEESP
Iedereen is klantvriendelijk
Mevrouw Vooren
BUSSUM
Ook als ik iets niet begrijp of iets anders loopt dan gedacht en ik zeg hier iets van, word ik netjes en vriendelijk geholpen.
Irene
BUSSUM
Van tevoren duidelijk afgesproken wat de reparaties zullen zijn en deze vervolgens correct uitgevoerd conform de prijsafspraak.
3 May 2023
Meneer Bos
HILVERSUM
De APK check werd adequaat uitgevoerd. Verder werden nog wat extra handelingen gedaan zonder daar wat voor te vragen zoals bijladen van de accu, op spanning brengen van de banden, het verwijderen van wat coniferenafval onder de voorruit.
1 May 2023
LAREN NH
28 April 2023
Meneer Hensen
NAARDEN
Deze mensen denken eens met je mee.
27 April 2023
Loek van der Burg
ALMERE
Top geholpen door Othman
26 April 2023
Meneer Simon
BLARICUM
Ondanks tegenwerking van de leasemaatschappij ben ik uitstekend geholpen.
26 April 2023
Meneer Zuidema
HUIZEN
Werd gebeld voor inplannen afspraak onderhoudsbeurt. Alle afspraken, incl leenfiets, zijn prima nagekomen. Kreeg auto spic en span en uitgezogen terug.
24 April 2023
Mevrouw E Wieberdink