De onderhoudsbeurt was snel en makkelijk gepland. Vervangend vervoer was uitstekend. Vlotte afhandeling en vriendelijk personeel.

Fantastisch!

Mijn auto had ik weggebracht om er een telefoonhouder in te laten bouwen. Toen ik mijn auto weer ophaalde was deze gewassen, gezogen èn waren er ook nog (kleine) reparaties uitgevoerd (met goedkeuring van mijn leasemaatschappij. Dit overtrof mijn verwachting totaal. Groot compliment voor jullie en met name: dank voor de fantastische service! Ik kom zeker bij jullie terug!

Snelle en zorgvuldige afhandeling. Fijn dat de auto ook wordt gewassen na de servicebeurt.

Goede service en nette afspraken

Over het algemeen wederom een hele goede ervaring qua reparatie en onderhoud. 1 klein minpuntje, bij het maken van de afspraak hebben we die op 9 februari gezet, in de bevestigingsmail staat de afspraak vervolgens op 7 februari, na een extra telefoontje was dat wel snel in orde gemaakt

Goed verzorgd en klantvriendelijk

De reparatie van de voorruit in de deur is goed gedaan, binnen glaswerk verwijderd en de auto een wasbeurt gegeven. Met dank.

prima service!

Afspraak gemaakt voor onderhoud van de auto (lease). Uitstekende uitleg en bevestiging ontvangen over de uitgevoerde werkzaamheden. Kreeg de auto bovendien schoongemaakt en opgeladen terug. Prettige verassing. Bovendien vriendelijk geholpen.

Prima garage vriendelijke medewerkers

Zie vorige antwoord

weer helemaal geupdate en keurig weer opgeleverd

De afspraak was gemakkelijk te maken en te verzetten en de servicebeurt werd vlot en naar behoren uitgevoerd. De auto werd netjes schoongemaakt weer afgeleverd. En dat alles door heel vriendelijke mensen!

Goede vriendelijke service

Goede communicatie en alles netjes en schoon weer. T gevoel dat de auto weer goed gecheckt is.

Heel goed

Het is altijd zeer goed ...keurig geholpen en de auto mooi schoon afgeleverd

Klantgerichtheid is nr 1

Ondanks een paar keer uitstel voor het vervangen van de motor, was de service steeds uitstekend, van gratis beschikbare leenauto, tot bijdragen in kosten door peugeot nederland. De baliemedewerkers van Nefkens Hilversum zijn top!

Prettig geholpen bij de receptie

Auto was netjes op tijd gereed, schoon en daar waar nodig zijn onderdelen vervangen.

Tevreden klant!

Tevreden klant!

Snel en doeltreffend

Een storing werd ter plekke snel verholpen. Heel fijn!

Prima afhandeling en prettig contact receptie.

Uitstekende service en klantvriendelijk

Het ging om een spoedgeval en desondanks ben ik zeer adequaat geholpen o.a. door heel inzichtelijk te maken wat er aan de hand was en wat er gerepareerd moest worden en dan ook nog eens aangeven dat een deel van de kosten onder coulance van Peugeot viel! Klasse

Geen opmerkingen

Goede service, vriendelijke mensen.

Heel prettig en snel geholpen

Het roetfilter was kapot, dat komt natuurlik niet uit. Omdat de auto moest blijven logeren is mijn vrouw thuis gebracht. Super aardig en hartelijk bedankt.

Goede service en alles nagekeken

Goede service en alles nagekeken

Perfecte service

Goede service, doen alles wat nodig is uit hun zelf, en in de puntjes afgewerkt!

Vriendelijk en vlot geholpen.

Werkzaamheden zijn volledig volgens wens en opdracht uitgevoerd.

Hele goede service

Oscar Romerolaan 21