Na meer dan 10 jaar service nog altijd zeer tevreden!!

Duidelijke opgave van de diagnose en aanbevelingen.

gewoon goed

normaal

Niet goed niet geluisterd wat ik heb aangegeven

Krijg diagnose rapport, daarop gaven wij aan niet te willen. Toen gaf meneer aan diagnose die ze moeten doen van uur wel betalen. Daar ben ik mee akkoord gegaan. Ik belde dan kan ik nu mijn auto ophalen, nee dat kon niet nognop brug. 4 uur later word ik gebeld, dat kan ophalen, en wat schetst mijn verbazing hebben toch onderhoud gedaan en vol voor moeten betalen, stuur dan geen diagnose waarvoor akkoord moet geven, luisteren niet

Uitstekend!

Snelle en efficiënte service.

Prijzig maar goed!

Snelle en correcte service, wel aan de prijzige kant, maar dat komt mede door standaard-tarieven.

Tevreden klant.

Duidelijke prijsopgave vooraf voorkomt verrassingen achteraf. Vriendelijke medewerkers en de auto werd keurig gewassen en uitgezogen afgeleverd. Top.

Goed werk geleverd

Snelle afspraak Goede service

Prima en op tijd geholpen

goed en persoonlijk

goed bereikbaar en professionele bedrijfsvoering

Een uitstekende autodealer die met je meedenkt!

Vriendelijk ontvangen, snel duidelijkheid wat er moet gebeuren met een mailtje met uitgebreide informatie en foto’s. Helderheid over de kosten en als de auto klaar is een berichtje.

Goeie service

Goeie service

Prima transparante ervaring

Prima service, via mail ontvang je aanbevelingen die je kunt aanvinken. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Er wordt netjes Corona-proef gewerkt en je auto wordt nog gewassen ook. Niks dan lof voor dit bedrijf.

snel en betrouwbaar

kordaat

prima service en ik ben blij met mijn schone auto!

prima service en ik ben blij met mijn schone auto.

Heel prettig

Top!!!

Vriendelijk, snel en de verwachting overtroffen door het autowassen.

Goeie service, na bandenwissel schone auto

Vriendelijk geholpen en als service na bandenwissel een schone auto!

Goed!!!

Alleen maar goede service

Altijd een top service

Bij elk bezoek altijd een tevreden resultaat, dat is voor mij een goede reden om een 10 te geven.

Slecht

Klacht afgemeld zowel op de website als mondeling. Ondanks aanvraag voor vergelijkbare vervangende auto met navigatie. Kreeg ik een 102 terwijl ik een 3008 ter controle inleverde. Bij melding geen oplossing behalve dan schouder ophaalde te reageren.

Niet alles is gedaan terwijl de auto wel rond 14:00 al klaar was.

Een ruime tijd geleden een afspraak gemaakt voor bandenwissel en het maken van de hendel om vanuit de achterbak dr bank naar beneden te doen. Rond 14:00 uur is de auto klaar. Krijg ik de melding dat voor het laatste een afspraak gemaakt moet worden omdat ze de auto hier een dag voor nodig hebben. “Huh, de auto is er toch al vanaf vanmorgen?!?” Ik zat niet in de showroom te wachten op de bandenwissel! Goed, kan ik weer een keer langs en dan maar hopen dat er niet weer een nieuwe afspraak gemaakt moet worden. Geef gewoon aan dat er onderbezetting is

Belachelijk

Perfect!

Zowel de ontvangst, de informatie als het afhalen waren perfect voor elkaar!

Oscar Romerolaan 21

1216 TJ Hilversum