Prima tevreden met een paar kleine verbeterpuntjes

Het maken van de afspraak voor een onderhoudsbeurt verliep heel vriendelijk en soepel en de communicatie tot aan de afspraak was ook heel goed. De leenfiets (mijn voorkeur ging uit naar een gewone fiets) was wel erg krakkemikkig en fietste niet prettig. Investeren in een iets betere kwaliteit fiets zou zo’n mooie garage niet slecht staan. Er was niet gecommuniceerd hoe laat mijn auto ongeveer klaar zou zijn dus tegen half vijf belde ik. Ik kreeg een enigszins verontwaardigde medewerker aan de telefoon die het maar vreemd leek te vinden dat ik verrast was nog niets gehoord te hebben. ‘We hebben tot vijf uur hoor’. Geen probleem, maar aangezien ik ook nog moet fietsen wil ik er graag rekening mee kunnen houden. Op locatie wel weer heel vriendelijk geholpen en mijn auto was tip top in orde!

Alles in het werk gesteld om alles in een keer af te kunnen handelen.

Tevreden

Ik ben altijd tevreden met Hilversumse Nefkens.

gevraagd om een minimale kleine beurt en je krijgt daarna dure adviezen

Aangeven vanwege de 1400 km gereden in dat jaar dat een kleine beurt met de APK gebeuren moest en niet een grote beurt zoals de werkplaats aangaf. In had in de afspraak mail ook hierom gevraagd en niet om een grote beurt . De auto heeft in het totaal 27000 km en dan dure adviezen omtrent de airco zijn mijn inziens niet nodig

Was even wennen aan een andere omgeving maar verder was ik en de auto prima behandeld

Geen problemen en goed behandeld

Zeer snel en prima geholpen

Zeer snel en prima geholpen

Uitstekende service

Goede communicatie middels diagnoserapport en verrichting van de werkzaamheden

De Peugeot2008 is weer up to date!

Onderhoudsbeurt conform planning gedaan met mogelijkheid om tussentijds aan te geven of voorgestelde vervangingen moesten worden uitgevoerd

Aan de prijs maar goed

Voor de eerste keer daar geweest. De communicatie gaat volledig digitaal, dat vind ik persoonlijk fijn. Na de diagnose komt er een waslijst met adviezen. Voelt een beetje als verdienmodel maar, je hebt zelf de keus. Wat wel jammer is, de onderhoudshistorie is niet bijgewerkt in de mijnnefkens omgeving. Alleen de servicedatum. Kilometerstand niet, verricht onderhoud en werkzaamheden ook niet. Zou je toch wel mogen verwachten voor €540,- Verder conform afspraak en ook nog gewassen. Dus goed.

goede afspraak en afhandeling van opdracht

Tevreden over uitgevoerde kwaliteit opdracht (APK en klein onderhoud). Een opmerking: om 10 uur in de ochtend opdracht via internet bevestigt, kwam om 16:00 uur om de auto op te halen. Toen was men nog bezig met de opdracht. Gelet op de omvang van de opdracht en tijdstip bevestiging rapport in de ochtend had ik verwacht dat ik deze wel om 16:00 uur zou kunnen ophalen.

Prima, snelle afhandeling!

zeer tevreden

Correct vriendelijk geduldig

Niets negatief keurig afgeleverd

Ondankseen eenvoudige bandenwissel werd de auto (deels) keurig schoon gemaakt.

Klantvriendelijk.

Heel plezierig met afspraken en behulpzaamheid.

Snelle en correcte afhandeling

Goed geholpen, en tevens goed op de hoogte gehouden van wat er aan werkzaamheden verricht moet worden en ook een aantal opties voor eventuele werkzaamheden voor de nabije toekomst. Tevens was de auto gratis gewassen/gezogen, Top!!

uitstekende garage

Mijn auto blijft mij deze garage in onderhoud

prima alles netjes verzorg

Heel Tevreden

Informatie verstrekking ( mondeling en via contact mail en een webportaal) is duidelijk, je krijgt hierdoor inzage in de werkzaamheden( fotos en een overzicht van de kosten en extra kosten op het webportaal over jouw auto, helpen hierbij). En tot slot is het altijd fijn om weer in een schone gewassen ( door de dealer) auto weer naar huis te rijden.

Slechte aflevering

Na een te lang durende reparatie, in mijn ogen (wel uiteindelijk een leen auto meegekregen) Kon ik de CC waar ik zeer zuinig op bent, weer ophalen. Na inspectie heb ik er twee beschadigingen bij. Ondanks de plastic hoesjes overal overheen zitten, toch overal vette vingers, in en uit zwart strepen op de dorpel. Heb het gemeld, daar werd een beetje schouder ophalend over gedaan. Zo jammer dit.

Prettige vriendelijke behandeling

Prettige vriendelijke behandeling

dienstbaar en deskunidg

spreekt voor zich

Peugeot Nederland had reparatie moeten vergoeden.

Volgens ons is het niet te verklaren dat na 41000km de aandrijfas vervangen moet worden. 25%coulance gekregen. Maar vinden dat Peugeot Nederland dit voor hun rekening moet nemen.

Snelle en prettige service

Ik werd op een vrolijke en fijne manier geholpen en kon even wachten/werken in een apart hoekje van de showroom. En vrij vlot was mijn auto weer klaar om mee te nemen. Keurig ingepakt in plastic van binnen om Corona proof te hebben kunnen werken.

Goede online afspraak en telefonisch contact, prettige ontvangst en keurig gewassen auto terug

Gewoon prettige, no nonsens ervaring met leuke mensen. Auto na APK keurig gewassen terug. Ik kom graag vanuit Breda terug naar Hilversum voor ieder onderhoud

Ben goed en correct behandeld

Ben goed voorgelicht over de werkzaamheden.

Oscar Romerolaan 21

1216 TJ Hilversum