(Klant)vriendelijk, professioneel

Deze garage bezoek ik nog maar kort en dit is de eerste servicebeurt. Alles perfect geregeld. Via de moderne communicatie kon ik zelf kiezen tussen noodzaak en bijzaak voor de beurt. Kon vroeg komen, kreeg fiets mee en al vrij vroeg op de dag was de auto klaar. Keurig gewassen en geschoren. Alles uitgevoerd. Gelijk een Nefkens VIP abonnement afgesloten. Veel service voor een redelijke prijs. Personeel vriendelijk. Kreeg heldere uitleg.

Alles is prima gecommuniceerd en gerepareerd. Enige teleurstellende is dat tussen laatste beurt en nu slechts 1500 km zijn gereden met een rekening van 765 euro het dure kilometers zijn geweest

perfect zoals wij van jullie gewend zijn

+++

Toppie

Super service.

Goed verzorgd

Fijn om mijn auto in onderhoud te brengen

Goed verzorgd van het begin tot het eind.

Goed, maar opnieuw valt de hoogte van het bedrag voor het onderhoud mij tegen. Dergelijke bedragen was ik de afgelopen jaren zelfs bij Audi niet gewend.

Prima. Duidelijk. Snel . Vriendelijk

Prima. Duidelijk. Vriendelijk. Snel.

Eerste ervaring erg positief

Klantvriendelijk en gedaan wat afgesproken was.

Positief

De noodzakelijke werkzaamheden keurig uitgevoerd en daarna de auto schoon afgeleverd. Goede communicatie ten aanzien van moment waarop de wagen weer gereed was om op te halen

Prima service, duidelijke uitleg wat gedaan moet worden

En ook een keurig uto

vriendelijk

prima op papier staat wat er aan de auto is gedaan. fiets kan je meekrijgen. enige is dat ik wel aan de prijs vind, ik heb een laag/middeninkomen (zorg werk) dan is dat op jaarbasis tamelijk duur.

Uitstekende service!

Klantvriendelijk en servicegericht personeel.

Altijd goed! Alleen jullie leenfietsen zijn niet meer van deze tijd. Tijd voor elektrische versie. Wat een armoe!

Samen met Nefkens altijd weer veilig de weg op.

Mijn auto is nu bijna 11 jaar oud. Doordat ik nu met pensioen ben rijd ik minder per jaar. Voor mij geldt: veilig de weg op. Nefkens staat mij bij met raad en daad. En als ik u een tip mag geven: neem hun VIP-kaart, dan rijdt u zonder zorgen. Voorbeeld: na schade, opgelopen door obstakel op snelweg, heeft mijn VIP-kaart mij veel zorgen bespaard.

Alles volgens plan

Prettig ontvangen. Werk uitgevoerd volgens afspraak. Heel mooi op tijd klaar.

goede service

ben zeer te vrede

Keurig als altijd

Auto op tijd klaar en zag er weer keurig uit

Gebeld en kon meteen terecht !

Lekke band, altijd op een onhandig moment. gebeld, kon terecht, en binnen een half uurtje weer buiten . Incl een kopje koffie . Thanxs

goed geholpen

het is jammer dat ik na 2 keer bellen om kort te sluiten wat er naast de onderhoudsbeurt geadviseerd werd te doen, niet werd teruggebeld. ik heb daarna weer gebeld omdat ik mijn auto eerder wilde terug hebben i.v.m. een afspraak. kon toen bespreken wat naast de onderhoudsbeurt verder kon worden gedaan n.a.v. het rapport.

Snel weer op weg

Scharnier linker voorportier gebroken. Volgende middag gerepareerd.

attent en goede rapportage

attent en goede rapportage

uitsekend

Mijn eerste keer hier. Super handig dat je kan aangeven wat je gedaan wilt hebben e nlekker snel klaar.

Prima gedaan

Alle punten die ik had aangegeven zijn opgelosd. Tevens is de auto uitstekend schoon opgeleverd.

Aardige en behulpzaam bij de receptie.

Auto snel klaar en schoon en gewassen .

Ouderwets goede service

Wachten totdat de auto klaar is bevalt mij goed bij Nefkens. Ik kan werken terwijl ik wacht en de mensen zijn erg vriendelijk.

Oscar Romerolaan 21

1216 TJ Hilversum