zorgeloos onderhoud aan mijn peugeot.

meedenkend, flexibel(bedrijfsauto dus niet altijd beschikbaar) goed en accuraat onderhoud gepleegd (40000 km)

Leuk bedrijf

Dure reparatie

Gebruik van diagnose apparaat 90 Euro is niet marktconform Volgen bronnen op t internet ligt de gemiddelde prijs hiervoor op 35 Euro..

Zoals altijd dik tevreden

Mijn koets was weer helemaal ge-update en schoon

Goed geholpen

Goed en kundig.&

Prima ontvangst en binnen tijd uitgevoerde service beurt

Alles prima. Auto was zelfs gewassen

Prima sevice

Klaarmelding was wat laat.Ik heb de auto nog net voor half zes op kunnen halen dankzij mijn eigen telefoontje. Was ik wat eerder naar de garage gekomen had dit de nodige haast kunnen voorkomen.

Prima service, soms een slordigheidje

Met de wisseling winterbanden ging het niet helemaal goed. Vanuit de opslag werd niet gecommuniceerd dat ze de wielen met winterbanden niet konden vinden en ze werden gewoon stilzwijgend niet geleverd op de afgesproken dag. Dat had wel wat proactiever gemogen Maar op de herstelactie viel verder niets aan te merken: het blijft een topgarage met een topservice.

Vakmanschap en professioneel

Bij elke onderhoudsbeurt of reparatie is de service uitstekend. Altijd vriendelijk en meedenkend.

Super goed

Wat mij verrast heeft dat er ongevraagd een nieuw set vloermatten is ingelegd!

Prima, maar slechte telefonische bereikbaarheid tijdens de dag

Jullie sturen berichten tijdens de werkzaamheden, maar zijn niet telefonisch bereikbaar als je daar op wilt reageren.

Geen medewerking om 4 banden te wisselen, maar 3

Ik heb het gevoel niet veilig te rijden omdat 1 achterband niet vervangen is terwijl er bijna 60.000 km mee gereden is.

Dit keer alles keurig en op tijd geregeld

Goed en snel.

grote klasse

prima service

Heel vriendelijk en behulpzaam.

Zeer vriendelijke mensen en zeer behulpzaam. Werkzaamheden worden voor zover ik kan beoordelen zorgvuldig uitgevoerd.

Uitestekende service

Van afspraak maken en wijizgen tot de aflevering is alles vloeiend en probleemloos verlopen. Vriendelijke mensen, goede koffie en wifi terwijl je wacht (op winterbanden) en de auto uiteindelijk gewassen en uitgezogen. Zeer tevreden!

Service, klantvriendelijk.

Goed overleg, duidelijke afspraken.

Duidelijke communicatie en commercieel interessante aanbieding voor banden

Auto voor jaarlijkse beurt bij Nefkens H'sum. Na inspectie een duidelijk digitaal overzicht van noodzakelijk onderhoud en gevonden mankementen. De 4 nieuwe banden waren in eerste instantie stevig aan de prijs zeker in vergelijking met andere marktpartijen. Na overleg gekomen tot een mooie aanbieding voor het leveren van 4 nieuwe banden. Helaas was de auto niet nog dezelfde dag klaar.

Redelijk tevreden.

In de afgelopen jaren zijn er een paar keer niet nodige fouten gemaakt, maar deze laatste keer ben ik tevreden over de geleverde dienst.

Goede service en erg behulpzaam

ik kreeg goed antwoord op mijn vragen i

Prima onderhoudsbeurt

Ook aandacht voor de kleine details

Wordt netjes geholpen. Er is gelegenheid om te wachten. Je krijgt een heerlijk kopje koffie, thee. Je wordt goed geinformeerd wat de kosten zijn. Bijkomende kosten komen ze eerste je toestemming voor vragen. De tijd die ze nodig hebben schatten ze van te voren goed in.

Zoals altijd perfecte service

Reparatie na ongeval en grote beurt snel en goed uitgevoerd. Dank voor het regelen van de leen auto goed en vriendelijk door werplasts receptie geholpen

Oscar Romerolaan 21

1216 TJ Hilversum