Teleurgesteld over de laatste werkplaatsafspraak
Normaal zeer tevreden over Emerpark. Na de fusie met Nefkens moet ik zeggen dat ik nu teleurgesteld ben over deze laatste werkplaatsafspraak.
Mijn auto kwam voor een apk keuring, een gratis wintercheck en een navigatieupdate. Men gaf snel aan dat 2 liter ruitensproeivloeistof aangeraden werd. Als men had gekeken had men gezien dat het reservoir bijna tot de deksel vol zat. Men gaf ook aan dat er 1,4 liter olie moest worden bijgevuld. Peilstok gaf aan bij zowel een warme als een koude motor aan dat het oliepeil volledig goed zat. Toen ik thuis de motorkap opendeed zag ik veel blaren, ik twijfel dus bijna of in de werkplaats de motorkap überhaupt open is geweest. Navigatie update... niet gedaan. Ik zag dezelfde versie en bij nabellen door mij zei men dat men het wel had gedaan, maar dat er dan iets fout was gegaan. Controle is er dus niet of iets gelukt is? Apk en wintercheck zijn praktisch hetzelfde en apk was gedaan dus wintercheck zal ook wel in orde zijn (stond in ieder geval op de bon tegen in eerste instantie 19,95 ... nadat ik had aangegeven dat de actie gratis was is dat er weer afgehaald, maar jammer dat ik dat aan moest geven). Auto was wel gewassen, dat was leuke verrassing. Maar als gezegd ben ik teleurgesteld na altijd de goede service van Emerpark te hebben gehad met deze laatste Nefkens werkplaatsafspraak.