Accuraat en professioneel garagebedrijf

Als private-leaserijder in een Citroën C3 werd ik gebeld door Nefkens garagebedrijf, dat het initiatief nam voor een nodige onderhoudsbeurt aan mijn auto. De afspraak was snel gemaakt en op de dag zelf werd ik al in de loop van de middag teruggebeld, dat de auto opgehaald kon worden, gewassen en van binnen gezogen. Topservice!

Keurig geregeld/ heldere afspraken

Keurig geregeld/ heldere afspraken

Content mee!

Kom al paar jaar bij Nefkens Hilversum en ben altijd zeer tevreden over hun werkwijze, professionaliteit en de correcte en eerlijke afhandeling. Mijn favoriete garage / dealer.

Uitstekend geholpen

Prima ervaring goede service.

in één zin ...... Geweldig!

Goede Service! Professioneel bedrijf.... ze doen wat ze beloven! Tot de volgende keer.

Het was weer top

Gemakkelijk een afspraak inplannen op de site en aangegeven erop te willen wachten. Terwijl de auto een onderhoudsbeurt kreeg heb ik in de buurt gewandeld met mijn hond. Werd onderweg netjes gebeld met de mededeling dat het iets langer zou duren omdat er nog een reparatie moest worden uitgevoerd, geen probleem voor mij en de hond dus nog maar een stukje verder lopen. Na een kleine drie uur stond de auto weer klaar en keurig gewassen. TOP

Heel goed

Vriendelijk personeel Netjes een rapport met de kosten van mijn auto per mail, waarop je akkoord moet geven, zodat je niet voor verrassingen komt te staan!

Correct

Ik kon niet pinnen ivm te laag pinlimiet maar mocht de auto toch meenemen. Heb het bedrag thuis per bank overgemaakt. Goede service. Alleen de geleende fiets remde slecht.

Onderhoud prima klachten nog steeds niet opgelost

Onderhoud is prima uitgevoerd De klachten over de koppeling zijn nog steeds niet opgelost en het lijkt wel of er geen ZIN is om deze klachten op te lossen

Prima alles gemaakt

Fijn dat alles weer gemaakt is

Grandioos!!!

Bij de afspraak heel behulpzaam en zeer vriedelijk personeel. Heel meedenkend met de klant. Toppers!!!

Uitstekende service!

Uitstekende service. Alleen jammer dat de rekening altijd zo hoog is.

Heel goed

Prima service en voorF overleg Vriendelijk personeel

Klantvriendelijk/goede terugkoppeling / aoro netjes afgeleverd.

Goed en duidelijk

Op korrekte manier aan klant duidelijk gemaakt wat de mogelijke gebreken zijn.

Vriendelijk personeel en goed overleg toen ik mijn auto kwam ophalen was hij keurig gewassen top

Duidelijk en prettig

Goed geholpen

Prima...

Hele vriendelijke ontvangst. Goed overleg... Snelle service.. Goede afwerking ...

Deskundig en snel

Fijne afhandeling gehad en duidelijke en transparante communicatie

goede ervaring

prima overleg en vriendelijk

Snelle en fijne service

Keurige en vriendelijke medewerkers. Snelle afhandeling. Auto is zelfs gewassen en ik zag dat de tijd aangepast is van zomer- naar wintertijd.

In vertrouwde handen.

Alles conform afspraak uitgevoerd.

Altijd behulpzaam en goede service.

Medewerkers proberen altijd een probleem zo goed en accuraat op te lossen.

Oscar Romerolaan 21

1216 TJ Hilversum