Prima !

Geweldige service zoals altijd....

Mijn ervaring is altijd goed

Altijd goed bij nefkens hilversum. Je wordt serieus en goed geholpen Ze geven je echt een goed gevoel Je bent bij hilversum echt een koning als klant. Mijn volgende auto hoop ik dan ook dat ik bij nefkens hilversum kan slagen. Wil daar graag als klant blijven ..vertrouwd adres voor mij.

Vriendelijk, meedenkend en oplossend

n.a.v. apk keuring kwam er een mankement naar voren. wat uiteindelijk meer voeten in aarde had dan verwacht en een flink kostenplaatje opleverde. Meedenkend en oplossend heeft men contact gezocht met importeur en heeft er uiteindelijk geleid tot tevredenheid van alle partijen.

Snelle service

Na een half uur kon ik mijn auto al ophalen na de APK keuring. Zelfs gewassen. :-)

geheel volgens afspraak zijn de werkzaamheden uitgevoerd

prima ga zo door

Prettige ervaring en juist reparatie aanbeveling en kostenoverzicht

Er is prima werk geleverd

Het ging deze keer om een onderhoudsbeurt en een APK keuring. De afspraak kon gemakkelijk worden gemaakt. De leenauto stond klaar. Al spoedig kregen we bericht over de te verrichten werkzaamheden en er kon gemakkelijk worden aangegeven welke van de aangegeven werkzaamheden onze instemming hadden. Vervolgens kregen we al spoedig een telefoontje dat de auto gereed was. Wij zijn bijzonder tevreden over Nefkens Hilversum.

Echt Nefkens perfect.

Duidelijke prijsopgave na inspectie. Goed contact met de balie medewerkers over de te verrichten werkzaamheden. Wagen keurig schoon afgeleverd na onderhoudsbeurt.

Top Service

Was erg blij met de schoonmaak van de auto, mijn wieldoppen waren heel netjes schoongemaakt.

Fantastische en vakkundige service !!!

Fantastische en vakkundige service

Via mijn verzekering mijn auto hier gebracht omdat er iemand achterop was gereden. Omdat dit ook al mijn garage is waar ik mijn auto in onderhoud heb werd dit samen gedaan. Auto gebracht en was binnen een paar dagen weer klaar, hij was zelfs van binnen schoongemaakt en van buiten gewassen! Perfect gedaan, uitstekende service!

Goede behandeling

Auto vlot gebracht vlot klaar beleefd, netjes afgeleverd beleefd en voorkomend

Duidelijkheid door informatie via e-mail.

Duidelijkheid door contact via e-mail met een duidelijk formulier. Toch mis ik wel n persoonlijk contact. Zeker nu mijn auto ca 6 jaar oud is en de e - auto’s in opkomst zijn.

vriendelijk en correct

Aan de receptie werden wij vriendelijk te woord gestaan en de onderhoudsbeurt werd correct uitgevoerd. wel waren daar twee in plaats van een dag voor nodig.

Alles keurig geregeld

Prijsopgave voor de te maken kosten en alles netjes op tijd. Weer weg met een mooie schone auto.

Super!

Top geholpen en schone auto !

Flinke reparatie nog net voor het weekend

Totaal kapotte band, de andere drie waren ook aan vervanging toe. Kon op vrijdagmiddag allemaal nog net, samen met wat andere kleine reparaties. De auto was zelfs nog schoongemaakt.

Snel, vakkundig en netjes

Ik ben erg snel geholpen, werd goed geïnformeerd

UITSTEKEND

Er word een servicebeurt uitgevoerd en tussendoor word er overlegd met de klant wat er eventueel gedaan moet/kan worden. Heel netjes en na afloop meelopen naar de auto, plastic hoezen verwijderen en terloops vertellen dat de auto ook nog gestofzuigd en gewassen is. TOPSERVICE

Tevreden klant1

Tevreden klant

Tres bon

C'etait tres amusant dans Nefkens ! J'ai fair plaisir ! Aussie des services tres bon.

Tevreden

Uiterst tevreden geholpen

Kwaliteit op hoog nivo.

Bracht de auto voor apk, en kreeg een compleet overzicht van de hele auto. Dat is heel fijn want dan weet je dus wat er eventueel nog meer aan je auto “mankeert”. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan, duidelijk en helder. Kunnen menig andere bedrijven nog wat van leren.

Onderhoud

Ik wil een onderhoudsbeurt voor mijn auto. Auto afgeleverd. Krijg ik na een uur een mail wat er aan mijn auto mankeert. Een 6 tal dingen met symbolen. Ik gebeld wat is dit. Krijg te horen dat het adviezen zij. En ik zelf kan kiezen wat ik wel en niet kan laten doen. Ik breng mijn auto en wil een goede onderhoudsbeurt met wat nodig is. Als ik dan vraag over het advies airco bijvullen, pollen filter, koelvloeistof, batterij voor afstandsbediening is dit nodig. Nou mevrouw het is een advies u kunt zelf beslissen. Wat is dit voor belachelijks. Hier kun je als leek toch niets mee. Airco bijvullen moet dit mijnheer, waarom? Het kan dat hij van de zomer bij warm weer ermee stopt….. Pollen filter is dit nodig? Word aangeraden…. Batterij van mijn afstandsbediening? Hij doet het toch nog. Ja mevrouw maar het kan dat hij er eerdaags mee stopt…. Sorry ik vond het meer neigen naar geld klopperij, ik heb nog nooit zo’n onduidelijkheid en slecht advies gekregen bij een onderhoudsbeurt.

Servicebeurt niet in 1 dag afgehandeld. Vriendelijke behandeling.

Zie bovenstaand.

Oscar Romerolaan 21