Precies wat je als klant wenst. Vriendelijk, servicegericht en goede communicatie.

perfecte service

Werkzaamheden volgens afspraak verricht en de auto keurig gewassen afgeleverd. Je kunt merkend dat men met zorg de auto behandeld.

Auto binnen een dag klaar. Gestofzuigd en gewassen. Helemaal top.

Je belt en kunt terecht

Beste service

Alles naar wens verlopen en weer een schone auto,

alles volgens asfpraak

alles volgens afspraak

Uitstekende service

De service aan de balie en in de werkplaats is goed. Snel een afspraak kunnen maken voor de bandenwissel. Leenfiets mee. Ook handig. In de middag kon ik de auto al weer ophalen. De autowasbeurt vond ik ook fijn! Gaat prima in Hilversum.

Prima hulpvaardig

Prima en prettige behandeling klanten door receptie werkplaats

Zeer goede reparatieoverzichten.

Altijd dat beetje extra

Ook bij een simpele bandenwissel werd mijn auto (zonder meerprijs) weer even helemaal geboend, na een nachtje Saharazand. Klasse service!

Persoonlijke benadering.

Meedenkend, meevoelend.

Ik werd goed geholpen en kreeg ook een mail een dag van tevoren om mij aan de afspraak te herinneren.

Perfecte & vriendelijke service

Prima geholpen bij Nefkens Hilversum!

keurig geholpen

Prima dealer met betrekking tot Citroën personenauto. Goede uitleg door personeel

De banden zijn keurig verwisseld én de auto is gewassen,

De banden zijn keurig verwisseld. Bovendien stond de auto weer te glimmen op de parkeerplaats. De koffie was uitstekend. En er lag interessante lectuur op tafel.

Vlot geholpen. Goeie service.

Leuke vestiging

Service is uitstekend

Nette behandeling, snel en goed

Dank dat ik de e-bike mocht lenen. De vorige keer was er alleen een fiets beschikbaar waarvan de remmen het niet deden.

Correcte behandeling

Op de afgesproken tijd correct en vlot geholpen.

In elk opzicht prima!

Zie boven

Goede en snelle service

Keurig uitgevoerde 1e kleine beurt voor mijn 208. Zelfs hebben ze de auto gewassen en de 208 was ruim op tijd klaar. Software keurig geupdated.

Gewoon goed

Altijd hartelijk ontvangen en goede ervaringen

Altijd top service met duidelijke informatie.

Voordat een reparatie wordt uitgevoerd wordt een duidelijke specificatie gemaild waarbij de klant heel eenvoudig kan aangeven wat wel en niet gedaan moet worden. Geen verassingen behalve dat de auto gewassen en schoon gemaakt wordt terug gegeven. Prima!

accuraat

Goede afspraak, leenauto stond klaar. Dezelfde middag weer op kunnen halen. Prima zo

Oscar Romerolaan 21

1216 TJ Hilversum