vlotte en goede service zoals gewoonlijk

fijn dat je via de mail een rapport krijgt met wat men geconstateerd heeft. Hier kan je op aan geven wat je gedaan wilt hebben en wat dan uiteindelijk de kosten worden. Geen verrassingen dus.

Service als vanouds.

Zoals ik opmerkte: service als vanouds.

Blij met deze garage

Personeel is vriendelijk en de auto is weer goedgekeurd.

Prima service, fijne menselijke contacten

Goede service en heel goed geholpen

Klantgericht en transparant

Altijd vriendelijk en wat ik fijn vind is het online overzicht waar je duidelijk alle onderdelen ziet incl. prijs zodat je zelf in de hand hebt welke reparaties er worden gedaan. Met advies en uitleg wat noodzakelijk en optioneel is.

Prima en vlotte service

Afspraak kon snel ingepland worden en ik werd vriendelijk geholpen.

Van begin tot het eind uitstekend geregeld!!

De 1e service beurt: Elke stap klopt, dit begint (voor mij) bij de zeer vriendelijke telefoniste, een vriendelijke professionele ontvangst bij de balie, en onder het genot van goeie koffie even bijpraten met de verkoper die mij vorig jaar uitstekend geholpen heeft met de aanschaf van mijn auto. Bedankt topteam en tot de volgende service beurt!

Goede service met name de voortgang van de reparatie dmv een sms wordt zeer gewaardeerd. Wel jammer dat er niet standaard een vervangende auto is voor de lease rijder. Deze is er meestal pas de volgende dag .

Zeer adequaat en invoelend geholpen

Ik kwam zonder afspraak binnen. Gaf aan dat ik ongerust was over een vreemd geluid onder de auto. Ik werd serieus genomen. En ondanks de drukke tijd ging mijn auto meteen op de brug. En werd mij een leenfiets aangeboden om thuis te komen. Fijne ervaring!

Het probleem was goed verholpen en de auto was keurig schoon

Men had eerst het verkeerde onderdeel besteld, dus het duurde een dag langer voor hij klaar was en de prijs van het onderdeel was ook erg hoog.

Prettig

De mensen aan de receptie waren aardig.

vriendelijk en vakkundig

De mensen zijn vriendelijk en en zijn vakkundig.

Voldoende

Kan beter als er goede communicatie is tussen degene waar je de afspraak mee maakt en de garage. Telefonisch afgesproken was brengen 13.00 uur uiterlijk binnen uur klaar en kon ik er op wachten. Bij garage hadden ze me eerder verwacht. Kon er niet op wachten want kon wel even duren. Uiteindelijk na 2 uur berichtje dat de auto klaar is. Terwijl ik vriendelijk vroeg mij even te bellen.

Vriendelijk personeel en duidelijke informatie

De lande lijst met reparaties viel tegen voor zo'n jonge auto met weinig kilometers. Maar in overleg gaan we kijken wat als eerste moet gebeuren.

je kan ervan op aan

duidelijk, vooral een mailtje vooraf, waarop je kan aangeven wat je gemaakt wil hebben.

Alles precies volgens afspraak

Grote beurt uitgevoerd volgens afspraak. Lakschade netjes bijgewerkt Auto zag er stralend uit gewassen en van binnen schoon gemaakt.

Top fijne garage

Vriendelijk personeel vakbekwaam goede service .

Tijdens het wachten op de beurt werden ons 2 elektrische fietsen geboden, zodat we een rondje konden fietsen in en rond Hilversum.

kleine voldoende

Mijn auto heeft 4 dagen bij jullie gestaan voor apk en onderhoud. Hij had een motorstoring door een defecte distributieriem en verlies van oliedruk etc. als gevolg hiervan. Ik had aangegeven geen vervangend vervoer nodig te hebben, omdat ik aannam dat het een dag zou duren en ik vlakbij woon. Een dag thuiswerken leek me een prima oplossing. Toen het langer bleek te duren had ik toch vervangend vervoer nodig. Dit konden jullie toen niet leveren, zowel dag 2, 3 als 4 niet. Verder bleek achteraf dat er geen onderhoud is gedaan aan de auto, echter dat werd me niet gemeld toen ik de auto kwam halen. Ik ben later nog een keer teruggekomen met de auto, omdat ik dacht dat de storing niet was opgelost. Dit bleek echter het teken te zijn van 'onderhoud nodig'. Toen bleek dus dat er geen onderhoud aan de auto was gedaan. Lang verhaal kort: qua communicatie is er ruimte voor verbetering (o.a. verwachtingen managen). Dit heeft me al met al best veel tijd en energie gekost.

Fijn geholpen!

….

Keurige zomercheck uitgevoerd door deze gastgarage

Voor een zomercheck kon ik niet op tijd bij mijn citroën-dealer in Amersfoort terecht. Hefkens Hilversum had nog wel tijd. De check is naar volle tevredenheid uitgevoerd. Ik heb een uitvoerig rapport met foto's en aandachtspunten gekregen. Gewassen en uitgezogen kan de auto op vakantie gaan.

Goede service en vriendelijk personeel. Zeer tevreden

Voor een update bracht ik mijn auto naar begrens Hilversum. Heel vriendelijk personeel en goede service. Zeer tevreden.

Altijd al klant geweest in baarn

Goede service alleen de diagnose rapporten zijn soms niet te openen dat is erg vervelend

Netjes en prima gecommuniceerd.

Tijdens de keuring ben ik netjes te woord gestaan door de receptioniste.

Snel geholpen maar wel duur.

De steun van mijn uitlaat was afgebroken en het was fijn dat ik gelijk geholpen kon worden. Maar ik vind 75 euro wel een hoop geld voor de hoeveelheid werk. Op de volgende vraag Aanbevelen? Voor de service ja Voor de prijs nee. Omdat ik verplicht ben om iets in te vullen zeg ik nee.

Oscar Romerolaan 21

1216 TJ Hilversum