Correcte afhandeling

Vriendelijk personeel en prima uitleg van de werkzaamheden

Snelle en vriendelijke service

De auto was netjes gecheckt en ook nog eens schoongemaakt! Ook had ik verzocht ivm afspraak om voor 3 uur klaar te zijn. Aan dit verzoek is voldaan. Helemaal top.

Goede service en uitleg van de verrichte werkzaamheden. Vriendelijk personeel :-)

Prima contactpersonen

Goede service, attent

ZEER GOEDE SERVICE

Zeer tevreden duidelijke rapportage

De service is zeer degelijk

De Citroën C6 is een bijzondere auto en is 10 jaar oud. Hij staat normaal in Spanje, maar ik rij hem 1x per jaar naar Nederland voor de APK en voor de goede service van Nefkens !

Zoals altijd prima service

Al lang klant bij Nefkens hilversum. Service is al jaren uitstekend

Uitstekend.

Heel goed. Afspraken worden goed nageleefd.

Je wordt echt als klant behandeld.

Leenfiets wordt klaar gezet, je word gebeld als je auto klaar staat, krijgt een korte uitleg van de uitgevoerde werkzaamheden. Opgegeven punten zijn netjes verholpen.

Goede service en altijd even vriendelijke

Ongeveer 4 jaar lang heb ik mogen genieten van de uitstekende service Nefkens. Wat ik vooral fijn vond, was dat ik in de showroom kon wachten. Daar had ik altijd de gelegenheid om te werken onder het genot van een kop koffie. In een woord, top!

Communicatie is top!

Prijsopgave vooraf, belletje als er meerwerk is, goed overleg, keurig afgeleverd!

prima service

transparante werkwijze

Slecht

De eerste afspraak in mei is niet uitgevoerd i.p.v.krijg ik een uit te voeren werkzaamheden die betreffende onderhouds beurt is niet uitgevoerd zonder enige toelichting.

Altijd goede service bij Peugeot

Een tien is nooit haalbaar wel een streven. Er zijn altijd verbeterpunten in de organisatie. Kijk bijv. naar mijn vorige beurt. Lekkage gehad via carterplug! Nu wel goed opgelost. Ook goed advies over het gebruik van de juiste motorolie 0W30 i.p.v. 5W40 Ga zo door, Chapeau......................... Jim

Prima!

Alles is prima verlopen. Op tijd klaar en door de diagnose vooraf ook weer weg met een auto in topconditie.

Fijn

Auto zag er weer top uit na de 1e beurt, ook lekker schoongemaakt. Wel een tip: Ik had begrepen dat ik gebeld zou worden als de auto klaar was, dat werd een SMS, die had ik gemist want bijna niemand stuurt meer een SMS, dus dat zou ik even 'updaten' naar een berichtje via what's app

Uitstekende service en kwaliteit.

Zie boven.

Goede communicatie, klantvriendelijk en correcte afhandeling

Mijn auto moest voor APK een grote onderhoudsbeurt naar de garage. Vervangend vervoer geregeld omdat ik uit Adam kom. Tussentijds rapport ontvangen over wat er moet gebeuren en wat er bovenop de onderhoudsbeurt gedaan moet worden. Dus inzichtelijk wat ik kan verwachten. Prettige ontvangst en klantvriendelijk.

Fijn geholpen

Reparatie goed uitgevoerd en leuk geholpen

Goede service en uitleg, schone auto.

De toegezonden diagnose rapportage bevat te veel suggesties die nog niet nodig zijn. We begrijpen uw streven naar omzet, maar maak dan in uw diagnose onderscheid tussen "noodzakelijk" en "zou leuk zijn". Nu moet je als klant gaan zitten puzzelen....

zeer tevrede

xxx

Alles gaat zoals afgesproken en ik kon een E-bike lenen wat ook top was.

Super!

Supergarage!

Heel goed

Goede wijn behoeft geen krans!

Oscar Romerolaan 21

1216 TJ Hilversum