Helemaal tevreden ervan

Goed aandact getoond tijdens de onderhoud van de auto

Alles netjes geregeld

Auto netjes opgeleverd

UITSTEKEND

UITSTEKEND

Top geregeld!

Beurt en apk en nog wat zaken prima uitgevoerd en goed gecommuniceerd! Top bedrijf!

Komt na wat is afgesproken

Vriendelijk, spontaan contact zowel telefonisch. Als op de werkplaats

Klant vriendelijk en auto technisch helder

Duidelijke communicatie met de klant over wat er aan de auto gedaan gaat worden.Eventueel meer/minder werk. Prettige sfeer in de garage locatie en de koffie was lekker.

Ik ben prima geholpen.

Altijd prima geholpen dus.

Was prima

Het was prima

Prima!

Goed en snel gedaan!

Uitstekende ervaring

Uitstekende service en goede communicatie.

goede service

Snel en goed.

Tevreden

Tevreden

Vriendelijk en bekwaam personeel

Auto weer top in orde, de nieuwste updates en schoon alsof hij zo uit de showroom kwam.

Auto loopt als een zonnetje en alles werkt goed.

Wij krijgen echter nog wel €36 van u retour voor een onterecht berekend bedrag voor een vervangende auto. Wij kregen van u een mail waarin werd vermeld dat, i.v.m. de overgang van Emerpark naar Nefkens, wij bij de eerst volgende beurt gratis vervangend vervoer zouden krijgen!!

okee

nieuw dimlicht gekregen; goed

Onmogelijk om contact te leggen.

In diagnose rapport gevraagd om te worden gebeld. Dit is niet gedaan. 2x zelf geprobeerd contact te leggen. 2de keer receptie aan de lijn gehad. Terugbel verzoek achtergelaten. Ook deze is niet beantwoordt. Al met al een bedroevende ervaring.

Was voor de eerste keer bij jullie Heel goed bevallen !! Wacht nog af hoe de wagen zich gedraagt na deze uitgebreide beurt !! daar zal ik dan rekening mee houden bij de volgende !!

perfect

Warm kunnen zitten, wachten op de reparatie.

afspraak is digitaal makkelijk te maken

Prima afspraak, geen bijzonderheden

Altijd coulant en goed geholpen

Als ik me bij de receptie meld met een probleem met mijn auto , wordt ik direct geholpen.

Ervaren en vriendelijk oersoneel

Vrijwaar mij aub van call centers

Ongelooflijk vriendelijk en snelle en adequate afhandeling!

Schroef in mijn band in Huizen, liep langzaam leeg. Belde en kon gelijk langskomen. Koffie gedronken en klaar! En zoooo vriendelijke meneer en mevrouw achter de receptie. Dank!

Oscar Romerolaan 21

1216 TJ Hilversum