Duidelijk over werkzaamheden en prijzen

Ook al denk je dat je auto niks mankeert na een grondige diagnose zijn er toch wel onderdelen die moeten worden vervangen. Auto weer helemaal tiptop, rij je weer een stuk rustiger.

Klaar terwijl u wacht

Klantvriendelijk, goede service

Kwamen voor vervangen van een lampje en ruitenwissers. Werd netjes verteld wat de ruitenwissers kostte. (Lampjes zitten in garantie pakket Nefkens card) zelfs wat olie bijgevuld als service. Ging vlotjes.

Klant vriendelijk

Prettig geholpen en de auto netjes gerepareerd(ruitschade) Als service de auto gewassen retour, keurig!!!!!!!!

Zoals altijd goed

Zoals altijd correct geholpen

Vlot en vriendelijk geholpen

Het gehele proces, van afspraak maken tot de auto weer ophalen, verloopt vlot. Ik word altijd vriendelijk geholpen, en de auto ziet er top uit na de service beurt.

goed gewerkt denk ik, maar lang moeten wachten

Door de onverwachte problemen heeft deze reparatie lang geduurd . Er was geen auto beschikbaar en heb zelf een paar keer moeten bellen om de status te achterhalen. Gaat echt minder goed dan reguliere onderhoud beurten.

zeer goed

fijne bediening

goed, efficient

Efficient, het was binnen de afgesproken tijd klaar. vriendelijke bejegening. hulpvaardig en een heerlijk schone auto. Niet alleen van buiten maar ook gezogen van binnen

top

goede en erg vriendelijke service .Ik kon al mijn vragen stellen en kreeg vriendelijk antwoord en hulp.

Peugeot NL had afspraak voor onderhoud met mij gemaakt maar niet aan de dealer doorgegeven. De dealer Nefkens heeft de moeite gedaan om de afspraak toch die dag in te plannen.

Gewoon goede service

Niet van toepassing

Prettig geholpen aan de balie. Auto op tijd en goed verzorgd afgeleverd.

Al 14 jaar lang doe ik mijn reparaties bij deze garage. Dat zegt dus genoeg!

Goed en deskundig.

Onderhoud na volle tevredenheid uitgevoerd.

Complimenten . Vanaf ontvangst bij de balie tot ophalen auto erg tevreden. Mijn zadel van de leenfiets werd zelfs drooggemaakt door de receptioniste. Transparante diagnose , zorg op maat, geen gepush . Tot de volgende keer graag .

Alle reparaties werden volgens afspraak uitstekend afgewerkt!

In het totaal waren het dure reparaties en vervangingen die nu in overleg uitstekend zijn uitgevoerd. De wagen is weer als nieuw en kan zo weer een flinke tijd mee. Ook onder de motorkap zag het er fantastisch uit. Het vervangend vervoer was prima geregeld en werd zonder kosten beschikbaar gesteld evenals de te vervangen olie. Een bijzonder aardig en geschikt gebaar.Het kan niet beter!

Ik voel me veilig in een soepel rijdende auto.

Alles is haar volle tevredenheid verlopen!

Vlot & Vertrouwd

Een voor mij nieuwe Peugeot garage, maar alles was herkenbaar & vertrouwd omdat ik bekend bij een andere Peugeot garage. Ik werd vlot & vriendelijk geholpen, dus bij een volgend 'probleem' kom ik zeker terug!

Betrouwbaar en uitstekende service

Betrouwbaar en uitstekende service

Perfecte service en attente baliemedewerker

Alleen maar positief

Duidelijke afspraken en diagnose

Duidelijke afspraken en diagnose

top, prima service

auto snel gecontroleerd en gecheckt en kreeg ook nog een ruilauto mee ipv fiets (het regende) prima service dus!

Oscar Romerolaan 21

1216 TJ Hilversum