Prima geregeld allemaal

auto onderhoud netjes gedaan met stofzuigbeurt en auto gewassen. Wat wil een mens nog meer. En vriendelijk met een leenfietsje erbij. Kijk, dan krijg je 5 sterren!

Zorgvuldig en klantvriendelijk

Je wordt goed op de hoogte gehouden van je geplande afspraak. E- bike ter beschikking gratis.

Alert

Vriendelijk alert 't.a.v. techniek v.d. auto

Aardig en correct

Alles goed uitgevoerd en auto schoon afgeleverd, super!

matige communicatie en een keer terug moeten komen

geen tot te late communicatie, eigenlijk niet op tijd klaar, geen uitleg over eventueel verder te verrichten werkzaamheden terug moeten komen vanwege bandenspanningslampje

Prima geholpen

Prima geholpen. Wel zijn altijd de banden zacht van de leenfiets

Zeer goed.

Altijd top service

Altijd top service

Word vriendelijk en snel geholpen.

De mannen aan de desk waren vriendelijk en behulpzaam. Dat was vorige keren dat ik er was heel anders. Dus zo ik nu ben geholpen moet het zijn.

Goede service, vriendelijk en duidelijk.

Ontvangst vriendelijk, meedenkend en duidelijkheid over de reparaties.

Uiters flexibel bij het langkomen van een kapotte koplamp

Ik heb mijn bezoek als zeer prettig ervaren, en werd meteen ter plekke geholpen en kon met 20 minuten weer verder.

geweldig

ik ben met de bedrijfs auto prima geholpen en men nam ook de tijd om de gegevens aan te passen en de gegevens van oud collega te verwijderen. auto kon netjes een dag er voor al gebracht worden en na de controle kreeg ik netjes uitleg over wat er aan de auto was gedaan

Erg vriendelijk. Duidelijke afspraken.

Professioneel en Vriendelijk

Professioneel en Vriendelijk

Betrokken en heerlijke koffie

Heke vriendelijke nensen. Wij zijn “oudjes” en daar gaan ze heel goed mee om. En een hele gewassen en schone auto terug.. verrassing

Snelle en nette service

Mijn auto moest langer in de garage blijven dan verwacht. Dit is heel netjes opgepakt en ook werd meegedacht over een oplossing. Goede communicatie en goede service!

top

prima service

Uitstekend!

Zeer aardige medewerkers en als je voor de bandenwissel komt, wordt ook nog je auto gewassen en uitgezogen. Super. Net altijd een beetje extra.

Nette service door vakmensen!

Er wordt goed geluisterd en de issues worden volgens afspraak vakkundig afgehandeld, waardoor we graag blijven komen als klant.

Goed, vakkundig en vriendelijk geholpen!

Handig online afspraak maken, auto verzorgd en als nieuw terug. De elektrische fiets was ook top. Een fijne service!

Met behulp van het diagnoserapport (inclusief prijsopgave) is het overzicht makkelijk te zien en kan je de items aanklikken om ze te repareren of te vervangen. Er staan opmerkingen bij die gevraagd zijn en je krijgt je auto gewassen terug. Als dat geen service is? Dus prima service!

Fijne dealer

prima service, makkelijk te bereiken en een goede werkplaats service. Ben al jaren trouwe klant.

Goede begeleiding en overleg .

Goed gemaakte afspraak en goede begeleiding bij het behandelprogramma.

Hoewel ik eigenlijk alleen dacht te moeten gaan voor het jaarlijkse onderhoud en de APK-keuring werd vooraf al gemeld dat de distributieriem na 5 jaar beter vervangen kon worden. Later kwam er in de garage een uitgebreide diagnostisering bij en werd voldoende duidelijk aangegeven wat verder werd geadviseerd als noodzakelijk en/of verstandig. Ik heb toen meteen alles maar laten uitvoeren en dat kon in anderhalve dag gerealiseerd worden. De auto werd schoon en topfit afgeleverd.

klantvriendelijk en correct

alles volgens afspraak neem aan dat alle correct is uitgevoerd de bauto kan er weer en jaartje tegen .

Oscar Romerolaan 21

1216 TJ Hilversum