Hele duidelijke en prettige communicatie, ik werd in het hele proces goed op de hoogte gehouden. Er stond vervangend vervoer auto voor me klaar waar ik duidelijke uitleg bij kreeg. Ik kon op zeer korte termijn een apk afspraak maken. Geen wachttijd.

goede service

Onze auto kwamen ze ophalen en weer terug breng. Beurt en APK gehad en de auto is gewassen. top

Auto rijdt weer uitstekend.

Heel goed geholpen en geïnformeerd.

Prima klantvriendelijke garage

Doen wat je zegt en zeg wat je doet!

Vriendelijk en terzake kundig

Een minpuntje: Tijdstip voor afspraak was een beetje verwarrend,maar is keurig opgelost.

Absoluut TOP

Goede ontvangst, uitstekende service en adequate afhandeling van zaken.

Prima behandeling op alle fronten!!!

Zie bovwn

Goede kwaliteit, goede service

Altijd vooraf een duidelijke indicatie van mogelijke werkzaamheden en kosten.

alles prima volgens afspraak verlopen

alles prima volgens afspraak verlopen.

5 sterren, een ‘10’ dus.

5 sterren, een ‘10’ dus.

Fijne ervaring

Het contact is erg prettig. Er wordt helder gecommuniceerd over wat er gedaan moet worden.

Goed geholpen

Prettige wachtruimte met alle faciliteiten. Balie medewerker was erg behulpzaam.

Prima, alles geregeld.

Prima, alles geregeld.

Gewassen zeker!

Eerste kennismaking met onderhoud bij Nefkens Eindhoven is goed bevallen. De auto was bij aflevering zelfs gewassen.

Word altijd heel goed geholpen

Bij het brengen van de auto hoor ik wat de onkosten zijn. Mocht het daarna tegen vallen krijg ik direct een miail of belletje.

Goede service, zeer klantgericht

Helemaal goed!

Goede service zoals verwacht

Al jaren klant en altijd goed geholpen. Goede ontvangst en bij vragen nemen ze de tijd voor je.

Prima Service

Basisonderhoud wel aan de prijzige kant.

Weer heel goed geholpen en compliment aan Willem die me heel goed geholpen heeft.

ze gaven dat het 1 uur ging duren echter het duurde 5 kwartier .

...

APK + beurt. Lease voertuig met haal en breng service. Ideaal geregeld.

Je hebt er totaal geen omkijken naar. 's Ochtends vroeg opgehaald, 's middags retour kantoor. Zelfs gepoetst. Niets aan veranderen.

Goede service.

Uitstekend gedaan. Bedankt voor service.

top service

uitgebreide informatie, meedenken, advies.

Vooraf duidelijk wat er gaat gebeuren en wat de kosten zijn.

Prima geholpen en vooral snel

Zeer vriendelijke omgeving