Toch een kritische noot
Toelichting ter verbetering van klantenservice.
Vorig werkplaats bezoek een lange verse kras (40cm) op mijn verder onberispelijke motorkap.
Na reclamatie per telefoon (helaas niet gemerkt bij ophalen), zeer lauwe reactie van een baliemedewerker dat ik maar een keer langs moest komen dan zouden ze hem wel wegpoetsen.
Geen excuus of verdere aandacht, ik denk persoonlijk dat dit een erg slechte reactie is.
Over de werkplaats ben ik verder erg tevreden, keurig uitgevoerde werkzaamheden en altijd een toelichting van een zeer vriendelijke en zeer voorkomende chef werkplaats. Compliment.
Maar…..
Laatste afspraak bandenwissel.
Mijn complete set incl. velgen liggen klaar in de werkplaats.
Dus ruim ingeschatte tijd voor verwisseling ongeveer 30 minuten.
Afspraak was dat ik hierop zou wachten!
Afspraak om 10:45 uur.
Was aanwezig om 10:30 uur, dus kwartier van te voren.
Ik had een belangrijke andere afspraak om 12:00 uur en meldde aan de baliemedewerker dat ik uiterlijk om 11:45 uur bij de garage moest wegrijden.
Op dat moment dus ruim één uur later.
De baliemedewerker ging toen met mij een discussie aan dat dit waarschijnlijk niet ging lukken. (Werkplaats problemen)
Er ontstond een zeer onaangename discussie waarbij hij bij op zijn standpunt bleef staan.
Van mij werd dus verwacht dat ik meer dan een uur moest gaan zitten wachten op een bandenwissel op afspraak.
Dit ondanks mijn verzoek om een uur later (11:45 uur) uiterlijk te kunnen wegrijden.
Anders moest ik maar een nieuwe afspraak maken.
Ik heb toen maar besloten om te wachten.
Gelukkig kwam de eerder vermelde zeer vriendelijk chef werkplaats een half uur later mijn sleutels brengen, zelfs nog met het excuus dat het iets langer had geduurd (30 minuten)
Door zijn optreden was mijn aanvankelijke onmin met de baliemedewerker snel naar de achtergrond verdrongen. :-)
Waar was deze hele onsympathieke discussie aangezwengeld door de baliemedewerker nu voor nodig?