Prima te woord gestaan, prima geholpen!

Bij de balie moest ik wachten op een medewerker.

jammer dat een onderhoudsbeurt niet in een keer goed gaat..

Betrof grote beurt. 100.000 km. Ruim op tijd de afspraak gemaakt dus mag je wat werkvoorbereiding verwachten. Toen ik auto op kwam halen werd mij medegedeeld dat er geen distributieriem aanwezig was en ik hiervoor moest terugkomen. Helaas is dit niet de eerste keer dat er een vervolgafspraak gemaakt moet worden.... Waarom niet :First time right Medewerker aan de receptie was overigens heel vriendelijk.

Prima ontvangst, Prima service

Uitermate servicegericht mensen

Prima en snel geholpen

Prima en snel geholpen

Prettig

Naast bandenwissel ook tijd gemaakt voor andere reparatie en software update.

Doen wat ze zeggen word altijd correct geholpen

Goede service netjes geholpen word goed op de hoogte gehouden qua onderhoud

Uitstekende service

Weet waar ik aan toe ben

Afspraak maken geen enkel probleem. Auto op tijd gebracht en netjes op tijd weer gereed

correct uitgevoerd

Ik vindt alleen bijna 500 euro voor een beurt na 23.000 km in 2 jaar erg veel

Topbedrijf op alle fronten!

Ik heb hier niets meer aan toe te voegen!

Alles naar wens verlopen!

Tijdens mijn bandenwissel kon ik in de showroom een uurtje gebruik maken van een werkplek en een kopje koffie drinken. Auto was na een uur klaar en gewassen. Tevreden!

goed gebeurd volgens afspraak

prima geholpen

Fijn en snel geholpen!

Altijd heel aardig.

garagebedrijf zoals het hoort

afspraken worden goed nagekomen binnen een acceptabele tijd

Bandenwissel oké, Vreemd

Bij de APK en bandenwissel is er niets aan de hand met de remschijven en nu, na weinig km gereden te hebben, moeten ze vervangen worden? Vreemd Ook had ik aangegeven de winterbanden niet te willen opslaan en dat waren ze ook vergeten

Topservice !!

Alles wat je mag je verwachten. Ze houden je goed op de hoogte en wassen zelfs je auto

Prima bandenwissel

Zoals altijd een goede service. Wachten tijdens de wissel is mogelijk waardoor er gewoon doorgewerkt kan worden en vervolgens weer naar kantoor kan. Vriendelijke medewerkers en de auto kan weer veilig de weg op.

Snel en accuraat

De auto wilde niet meer atarten, advies gekregen om hem aan de gang te krijgen en kon meteen komen. Een paar uur later kon ik hem weer ophalen. Prima geregeld.

Redelijk goed

Redelijk goed maar zeer afstandelijk

goed prima service

auto werd opgehaald en teruggebracht met een spray om de binnenkant te poetsen

Vervelend bejegend

Ik kreeg een storing in de motor. STOP motor, stond er en kon niet harder dan 30 meer rijden. Gedurende 2 dagen. Ik ben naar garage gegaan en jullie hebben hem uitgelezen. Daar was niets te zien, zelfs niet in het logboek. De melding was ineens verdwenen. Ik mocht 90€ betalen. Ik vind dit ongehoord!!! Peugeot bedenkt een systeem wat mij opdraagt te gaan laten kijken omdat ik niet kon door rijden. Vervolgens blijkt het een foute melding en is er niets aan de hand in de Peugeot garage, maar ik mag wel 90€ afrekenen voor jullie falend systeem. Dat is heel gek. Ik snap dat als er iets is, de klant moet betalen. Maar nu is het jullie risico dat het meld systeem niet werkt. Niet het mijne. Anders zou dit potentieel een heel lucratief systeem zijn voor Peugeot. Dat kan niet de bedoeling zijn. Ik heb dit uit willen leggen aan de meneer die me hielp, maar die wilde hierover niet in discussie gaan met mij.... later belde hij terug om zijn excuses aan te bieden. Maar ik ben eigenlijk pas tevreden als ik mijn 90€ terug krijg. Ik verwacht dat ik hoe dan ook nog gebeld wordt hierover door jullie, om te kijken hoe we dit kunnen oplossen. 0648620047

Perfecte service.

Service is zoals je mag verwachten. Vriendelijke bediening. En prijsopgave en reparatie voorstel vooraf. Geen verrassingen achteraf. Uiterst vakkundig personeel. Dus daarom een hele dikke tien!!!

Rietveldenweg 38

5222 AR Den Bosch