Groots!!

Vooral de service van ophalen en terugbrengen is erg gewaardeerd!!

duidelijke toelichting

wel jammer dat bij het opvragen van de kosten niet BTW vermeld is

teleurgesteld moesten nu extra ervoor terugkomen.

De service was eigenlijk wel oké, een minpunt was dat we geen rekening konden krijgen voor het betalen i.v.m. onverwachte hoge rekening. Bij een andere garage bieden ze ons de mogelijkheid of pinnen of rekening via de mail.

Telefonisch contact ging via de klantenservice niet meteen goed. Fijn dat we gebruik konden maken van de fietsen. Graag zou ik nog een bevestiging willen ontvangen dat ik ook nog gebruik kan maken van de pechhulp van Peugeot vanwege het verrichte onderhoud.

Uitstekend!

Met uitstekend bedoel ik uitstekend!

Uitstekende service en heldere uitvoering werkzaamheden

Uitvoering werkzaamheden worden duidelijk toegelicht.

Auto is weer top

Goed en snel geholpen..

uitstekend

vriendelijke behandeling en een schone auto

Uitstekende service; fijne wachtruimte.

Het enige kleine kritiekpuntje: Ik zou beter geinformeerd willen worden over de status / voortgang van de werkzaamheden. Maar buiten dat was alles top. Al met al een zeer goede ervaring.

Duurde te lang

Ik ging voor bandenwissel, hetgeen 30 minuten zou duren, ik kon erop wachten. Ik heb dik 3 kwartier zitten wachten en toen het klaar was bleken mijn winterbanden niet in de auto gelegd te zijn. Dus weer wachten en toen duurde het vrij lang dat er een monteur mijn auto kwam ophalen om de banden erin te leggen en bleef hij voordat hij mijn auto instapte gewoon een tijdje staan kletsen met iemand op de parkeerplaats. Vervolgens duur de het een half uur voordat de auto weer terug op de parkeerplaats kwam en dezelfde monteur stapte uit en ging toen wéér staan kletsen met dezelfde persoon. Hij bracht dus niet met haast eerst mijn sleutel naar de balie hetgeen je toch écht wel mag verwachten als ik door hun fout nóg een half uur sta te wachten. Kortom de bandenwissel heeft dus 5 kwartier in beslag genomen. Erg vervelend als je weet hoe snel een bandenwissel gebeuren kan en ik natuurlijk ook nog andere dingen te doen heb.

Top service!

Apk netjes binnen de afgesproken tijd gereed. Kreeg een mooie rapportage op de mail van de bevindingen. Super duidelijk! Ook lekkere koffie in de showroom. Dikke 10.

Klantvriendelijk

Denken met de klant mee

Goede ervaring en er werd ook meegedacht

Goed geholpen

Prettige oplossing gevonden voor probleem.

Prima!!

Fijn ontvangst, goede wachtruimte, behulpzaam en vriendelijk!

Afspraak is afspraak en dat doet Nefkens heel goed!

Je maakt een afspraak over het te repareren onderdeel, er volgt en bevestiging en de uitvoering gaat precies zoals is afgesproken. Helder en prettig!

Bijna alles prima geregeld

Waarom een afspraak maken op een tijdstip in de morgen, als er pas 's middags aan gewerkt gaat worden.

Je wordt netjes behandeld.

Ik wordt altijd netjes behandeld de medewerkers zijn altijd vriendelijk

Zoals je mag verwachten van goede service

Zoals altijd alles weer tip top

Goede en vooral snelle service. En auto weer netjes en compleet afgeleverd.

Zeer prettige ontvangst bij de receptie medewerkers, maar de beurt is niet controleerbaar

Zeer goede en prettige ontvangst en hulp van de baliemedewerkers. De beurt is echter nauwelijks controleerbaar. De monteur heb ik niet gezien. De controlelijst is zinloos, want is na de beurt pas ingevuld. Ook afwijkend van de controlelijst van Peugeot. Alles is keurig afgevinkt, maar dus ook zaken die niet bij deze auto aan de orde zijn! Bijv. zit er geen Adblue in deze motor en inwendige motorreiniging is niet aan de orde. Er is wel naar de banden gekeken, maar ze zijn zeker niet op spanning gebracht, zoals vermeld. Het reservewiel is absoluut niet bekeken! Of er echt naar de remblokken is gekeken mag ik betwijfelen, want de slijtagetoestand zie ik nergens. Of deze auto dus veilig de weg op kan is niet te beoordelen. Ik zal dus toch nog zelf de nodige controles moeten doen. En dat alles in ongeveer 45 minuten, inclusief het wassen van de auto! Exorbitant hoge prijs die absoluut geen recht doet aan de geleverde prestatie. Helaas. Als U echt hart hebt voor uw klanten, zult U het toch anders moeten gaan doen.

Niet tevreden

Kwam binnen Was al discussie over mijn afspraak Die ik achteraf wel had ook toegestuurd via mail Toen rapport waar ik van schrok zo duur Gezegd dat ik daar even over moest nadenken.. 2500,- is niet niks Vervolgens betaal ik voor de diagnose 100,- En kom ik thuis is mijn koelvloeistof onder minimum Hadden jullie voor die 100,- bij mogen vullen Je bent een klant kwijt over hoe ik benaderd ben Alleen toen ik terug heb gebeld voor rapport nog eens toe te sturen had ik een hele vriendelijke man aan de lijn Zo zou iedereen moeten zijn

Alles ging voortreffelijk

Je weet precies wat er aan de auto gebeurt

Vakkundig en correct

Volgens afspraak beurt uitgevoerd, prijsopgave van de extra's die moesten geveuren ontvangen en alles netjes klaar op dezelfde dag

Onderhoud goed verlopen

Vooraf gemeld dat sigarettenlader ook het niet deed. Dat is niet verholpen en werd mij pas bij het ophalen van de auto mede gedeeld. Ik had daar gedurende de dag ook over gebeld kunnen worden.

Rietveldenweg 38

5222 AR Den Bosch