Er werd niet geluisterd naar mij

Ik had een kleine 2 maanden voor mijn onderhoudsbeurt problemen gehad met mijn auto. hij gaf storing aan en hierdoor moest gelukkig binnen de garantie de distributieriem en alle toebehoren (spoelen filters en olie enz) vervangen worden. Tijdens periodiek onderhoud net voor de vakantie zijn ondanks dit aangegeven te hebben weer filters en olie vervangen en in rekening gebracht..... Met als opmerking oww daar hebben we niet naar gekeken en het zet er nu toch al in...

Perfecte Service

Er was iets verkeerd gegaan mbt vervangend vervoer. Dit werd echer erg professioneel opgelost. Korte wachttijd onder het genot van heerlijke koffie.

Helder en duidelijke communicatie. Prima service!

Heel tevreden!

Vlot geholpen. En alles goed geserviced.

zoals gepland

Netjes en volgens afspraak

beurt, afgeleverd en weer opgehaald.

Wat valt er meer te zeggen?

Goede heldere service

nvt

Prima en snel geholpen !

Prima en snel geholpen.

Top!

Bij de online afspraak maken kregen we geen bevestiging via de mail (wegens vakantie) , maar na een telefoontje samen naar oplossingen gekeken waardoor de afspraak door kon gaan. Super!

ja

Zeer ontevreden

2x Problemen met de airco waardoor ik extra kosten kosten betalen

Via internet bij maken van afspraak een betere kosten indicatie geven.

Op basis van kilometerstand kan een betere kostenindicatie vooraf (bij online afspraak) worden gegeven. Basiskosten bleken bij km-stand verre van volledig. Bedoeld als verbeterpunt om klant in de verwachting mee te nemen.

Van de planning tot het ophalen prima verzorgd

Van de planning tot het ophalen prima verzorgd. Online, telefonisch en ter plekke prima.

Correcte behandeling en geïnformeerd

Correct

Goed geholpen. Diverse herinneringen ontvangen en fiets ter beschikking gesteld. Prima

Personeel vriendelijk

Bij binnenkomst geen koffie aangeboden. Servicebureau was wel zo uitgebreid dat we pas tegen vijfen Bericht kregen dat de auto klaar was. Dus wij hadden geluk dat we een extra auto hadden anders zouden wij een hele dag wandelend of fietsend door moesten brengen.

Goed en snel afgehandeld

Ik was zeer verbaasd dat het zoo snel klaar was,ik had mijn gratis bakje koffie nog niet op.

goede service en vriendelijk

goede service en vriendelijk personeel

Klantvriendelijk geholpen, met goede uitleg.Pluspunt wagen na onderhoud, netjes gewassen terug.Tot volgende keer. Gr.

Positieve ervaring

Positief. Duidelijke afspraken over de kosten en de eventuele extra kosten. Via de mail mogelijkheid om aan te geven welke aanvullende werkzaamheden wel of niet worden opgepakt.

Perfecte service

Perfecte service

De auto is volgens mij goed afgeleverd

Jammer dat de keuring later nog moet plaats vinden. maar het is goed opgelost. Ik mis wel de keuze van auto banden het zou mooi zijn dat je na de aanmelding van een beurt kunt aan geven indien je een bepaalde band keuze hebt aan te kunnen geven. Nu heb ik dit Via een banden speciaalzaak gedaan.

Snelle en correcte afwikkeling

Super snel en makkelijk alles geregeld

Snel en behulpzaam

De mannen waren snel en behulpzaam

Rietveldenweg 38

5222 AR Den Bosch