heel fijn

prima service, ook toe het vervangend vervoer een vreemd geluid maakte hebben ze dit snel en prettig opgelost.

Goede klanteservice

Goede klanteservice, houden zich aan de afspraak. Ik stond de hele dag ingepland, maar moest 's-middags weg, vroeg aan de baliemedewerker of ik hem voor 13.00 uur op kon halen. Om 12.30 uur werd ik gebeld, de auto was klaar. Helemaal top.

Zoals altijd goede service

Goede afspraken die worden nagekomen

Goede service en snel klaar

Snel en vakkundig geholpen met het onderhoud aan mijn auto

prima APK keuring

netjes gebeld toen er iets vervangen moest worden.

netjes behandeld en adequaat opgelost

Storing in de motor waardoor ik erg onrustig werd toen ik op weg was naar Parijs. Onderweg netjes te woord gestaan en gerust gesteld en paar dagen erna kon de auto gebracht worden.

Top service

Top geregeld

alles goed geregeld

zoals altijd goede afspraken en service

zeer goed

Goede service. Helaas de onderdelen niet voorradig die nodig waren om mijn auto te maken. Maar daar kan nefkes niks aan doen. Wel jammer dat ik de auto dan weer een dag kwijt ben. Maar misschien kunnen ze iets voor me beteken hebben ze beloofd

Tip: zet de lichtstand terug op automatisch. Dan rij ik niet per ongeluk weg terwijl mijn lichten niet aan staan!

Tevreden

Onderhoudsbeurt en reparatie stipt volgens afspraak alleen jammer dat ik de banden elders moest laten monteren . Misschien is het raadzaam om de receptie wat commerciële te laten denken want een prijsverschil van€ 80,00 per band is te veel.

Prima ,

Duidelijke uitleg van kosten etc. Prima tevreden

Erg vriendelijk ontvangen en snel geholpen!

Ik werd erg vriendelijk ontvangen in de werkplaats. Het (acute) probleem met de accu werd goed in kaart gebracht, duidelijk uitgelegd en snel verholpen. In de nette koffiehoek heb ik prima kunnen werken, onder het genot van een heerlijke kop koffie.

slecht kom niet meer terug

lang wachten aan de balie voor ik geholpen werd geen goed notitie van mijn afspraak afspraak was dat het 2 uur zou duren afgesproken na 3 uur de auto te halen moest ik nog een uur wachten

Uitstekende service

Op alle vlakken volledig tevreden.

Uiterst service gericht

De communicatie verliep duidelijk, klantvriendelijk en werd heel goed opgevolgd. Ik voelde mij goed ontvangen en de auto was keurig nagekeken, alles werd goed uitgelegd. Tot mijn verrassing was de auto zelfs gewassen!

Goede service en snelle hulp

Na gestrand te zijn in het buitenland en na 3 dagen op een hotelkamer de auto naar Nederland versleept te hebben, omdat Peugeot ons daar niet wilde helpen, was bij Nefkens het probleem binnen een half uur verholpen.

Mij n signalering van het oliepeil op het dashboard geeft maar 3 lampjes aan i.p.v. 5 oliestok is wel goed Ben al bij de werkplaats chef geweest zegt dat het goed is Maar ik kan dit niet begrijpen dat dit nu niet meer goed is voor mij is dit wel een punt dat ik dit niet vertrouw Dit is altijd goed geweest zit er niet te weinig olie in

Mijn ervaring

Aan de prijzen kand

Doorlooptijd lang

Doorlooptijd voor een kapotte bougie was nogal lang. Bijna 5 dagen.

Niets op aan te merken

Netjes ontvangen, APK was zo gepiept. Auto gewassen, mooie service

Fijne service, keurig netjes werk!

Alles liep volgens afspraak. Heb gevoel dat ze erg professioneel zijn.

Duurde langer dan verwacht

De auto is weer netjes in orde. Maar ik heb nu al minimaal 2 keer gehad dat door ontbrekende onderdelen (remblokken in dit geval) de reparatie langer duurde dan verwacht (meer dan een dag). Ik moest ook zelf bellen einde dag om te horen dat het niet ging lukken.

geen opmerkingen

alles was goed besproken. geen onverwachte kosten

Rietveldenweg 38

5222 AR Den Bosch