Alles weer tiptop in orde!

Prettig contact goede service

Apk keuring was in 3 kwartier klaar

Super snel geholpen en met een kopje koffie kon ik zo weer naar huis. hartstikke bedankt

Klantvriendelijk gebleven,ook voor de particuliere klant

Wanneer ik vragen heb,kan ik rustig even langs rijden en ordt er geluistrd en de vraag opgelost.

Zie hieronder

Al jaren tot volle tevredenheid klant bij Nefkens Den Bosch. Vriendelijke, deskundige, communicatieve medewerkers!

Gewoon je best doen en vooral als waarde hanteren recht en rechtvaardigheid. Dan hoef je ons ook niet steeds te vragen wat wij ervan vonden. Laat je toch niet gek maken door door de zg. Marketing.Kost alleen maar geld5

Tevreden over uitgevoerde werkzaamheden.

Prima hulp en informatie

Alles zoals afgesproken op een hele vriendelijke en juiste wijze

Klantvriendelijk en professioneel

Klantvriendelijk in communicatie, professioneel in uitvoering en klinisch netjes!

Afspreken wat we doen en doen wat is afgesproken

Bovenstaanse zin plus vriendelijkheid! Ga zo door....

Correcte informatie, prima

Vijfde ster als ik eerder terug was gebeld, nu was het kwart voor 5.

Weer prima!

Weer prima!

duidelijke afspraken

duidelijke opgave van de te maken kosten

Alles was super goed geregeld! :)

Super Top!

Goede service met duidelijke communicatie

Deskundige vriendelijke hulp en duidelijke prijsopgave.

Nette service

Je wordt keurig te woord gestaan , er wordt goede en duidelijke uitleg gegeven .

Krap voldoende

Aantal zaken kloppen niet. Zijn niet vollefig

Keurig

Netjes

Professionele service met ontspannen sfeer

Netjes te woord gestaan door verschillende medewerkers. Je wordt serieus genomen. Een monteur ging mee een ritje rijden om de status van de banden te checken. Ik had daar namelijk twijfels over. Werkzaamheden waren binnen afgesproken tijd voldaan.

Uitstekende service en zeer klantvriendelijk.

Vriendelijk en snel geholpen bij het afleveren en ophalen van de auto. Uitstekende service geleverd.

Vriendelijke en goede service

Fijne mensen en deskundigheid

uitstekende service

Heel prettige ontvangst en behandeling aan de balie. Prima contact met werkplaats.

Tevreden over de firma Nefkens

Helemaal tevreden