Super tevreden

Je wordt op de hoogte gesteld van de benodigde werkzaamheden en de kosten die dat met zich medebrengt. De benodigde werkzaamheden worden correct uitgevoerd en de auto staat weer spic en span klaar!

ondanks drukte snel geholpen

Het plannen verliep moeizaam door de grote drukte vervolgens is mijn auto snel en goed gemaakt ook communicatie over reparatie was prima

Al jaren bij nefkens den-bosch netjes en zeer goed behandeld

Top service

Heel goed

Alles perfect en prettig geregeld.

Zelfs heeft de Heer Ron Janssen nog alle moeite gedaan om adressen voor mij te zoeken waar ik evt een kleurstift kon bestellen, omdat de goede kleur bij het bedrijf niet meer leverbaar was. Op mijn vraag ook snel de winterbandengegevens aan mij doorgemaild. Chapeau. Zo ga je goed met klanten om. Met vriendelijke groet. W.Schute.

alles goed geregeld attente medewerkers goede informatie .

Was goed en duidelijk!

Onderhoud is goed uitgevoerd. En auto netjes gewassen en ook heel duidelijk en vriendelijk met woord gestaan. Dus helemaal prima

Vriendelijk en snel

Ik heb om 10 uur smorgens mijn auto voor een onderhoudsbeurt. Smiddags kon ik hem weer ophalen en de auto was nog gewassen ook

KON BETER

Niet alles getest ,en het verslag op het internet moet wat langer blijven staan , omdat je zelf ook aan het werk bent en niet meteen kunt nakijken hoe of wat de bevindingen zijn.

Prima alles volgens afspraak

Prima geholpen

Snel en goed geholpen

Service gericht

Gewoon goed

Netjes, eerlijk, transparant en kundig.

Goede service; vriendelijk personeel

Altijd , ondanks dat autorijden een dure hobby wordt, goede service en goed overleg bij reparaties !!

Uitstekend bedrijf, goede service

Top Service

Vriendelijk personeel en alles keurig uitgevoerd.

top

Snelle en goede service en super vriendelijk personeel. Niets is ze teveel en ze staan altijd voor je klaar.

geweldige service

adequate afhandeling van een probleempje met erg vriendelijke service!

Prima service en transparant in de kosten

Netjes komen jullie de afspraken en is er advies over de noodzaak en de kosten. Gebruik leenfiets is een milieu vriendelijke en gezonde oplossing voor de tijd dat de auto zijn onderhoud krijgt.

service netjes gedaan

Service is netjes gedaan. Alleen was de gemaakte afspraak op moment van aanleveren bus niet bekend. Dat is jammer, maar probleem is wel netjes opgelost door afspraak een dag later door te laten gaan.

Goede service, doen iets extra’s

Betrouwbaar, goed georganiseerd, nemen COVID-19 zeer serieus door mondkapjes bewust te dragen en afstand te houden.

Goed en snel geholpen

Ondanks corona toch snel en goed geholpen

Rietveldenweg 38

5222 AR Den Bosch