Superservice

Afspraken worden prima nagekomen en als er iets is wordt er ook meteen adequaat op gereageerd. Kortom een hele tevreden klant hier.

Uitstekende service en communicatie

Uitstekende service en communicatie

Uistekende service en snel

Na een behoorlijke lekkage van mij. Koelvloeistof(natuurlijk in het weekend).op zaterdag nog gebeld naar Nefkens.... We konden gelijk maandag even langskomen... Uiteindelijk heeft men direct de auto gerepareerd en nog gewassen ook!! Superservice en prijs viel zeker mee. Eerstvolgende beurt wordt ook hier gedaan!!

Een goede service en aardige medewerkers.

Ik heb een goed advies gekregen en ze vertellen je wat aan onderhoud en reparatie noodzakelijk is en wat kan wachten.

werd netjes en vriendelijk geholpen

Super service, snel in gepland en verholpen.

Goed geholpen ,denken met je mee. En de service helemaal goed.10+

Je komt terecht in een professionele omgeving

De planning en communicatie verlopen vlot en voorspoedig, evenals de vriendelijke ontvangst aan de receptie werkplaats. Daarnaast was het fijn dat ik ter plekke een werkplek mocht gebruiken, waar ik mijn dagelijks werk kon voortzetten. Verder gaat het natuurlijk over de kwaliteit van de dienstverlening. En die is ook op orde.

super

je wordt altijd gelijk geholpen bij kleine reparaties. en niets is te veel. veel aandacht aan service

Behulpzaam, deskundig en vriendelijk

Zie boven

Ik voelde me echt een gewaardeerde klant ondanks dat ik een leaserijder ben

Super fijne ervaring en heel erg klantgericht

heel goed afgewerkt.

En bijna op tijd !

Ik kon erop wachten. Fijn!

Prima service.

Kwam voor een servicebeurt voor mijn auto. Werd netjes ontvangen bij de receptie en ben daar snel geholpen. Bij terugkomst was ook weer de ontvangst netjes en snel. Alles werd duidelijk uitgelegd en zelfs was mijn auto gewassen. Receptiemedewerker is meegelopen naar mijn auto om te kijken of alles in orde was en heeft de plastic hoes die nog om de stoel zat verwijderd. Kortom prima service top.

vriendelijk en snel geholpen

vriendelijk, snel en goed geholpen

Top service

Auto is netjes afgeleverd, mooi schoon gemaakt en het personeel is vriendelijk. Al met al een goede ervaring met dit bedrijf.

Zeer klantvriendelijk geholpen. Goede week faciliteiten

Goede service, vooraf gecommuniceerd over de kosten en auto was op tijd weer klaar

Netjes geregeld en gemaakt

Moest een grote beurt en een Apk keuring Maar er kwamen meer dingen wat er gebeurt moest worden.

Ik ben goed geholpen en werd steeds van alle werkzaamheden op de hoogte gehouden.

Vriendelijk en duidelijk.

Uitstekende service

Simpelweg tevreden!

Goed geregeld!

Goede service en vriendelijk personeel

volgens afspraak en goede communicatie.

Onderhoudsbeurt volgens afspraak uitgevoerd. Extra bevindingen tijdens de werkzaamheden, door de monteur gecommuniceerd. Auto stond weer gewassen klaar, om opgehaald te worden.

keurig geholpen

zeer positief