Gewoon alles keurig verzorgd.

Prettig, correct afgehandeld. Goede uitleg voor leken. Vriendelijke klantbehandeling.

Apk keuring

Snel en netjes geholpen

Altijd een goede en vriendelijke service

Vriendelijk ontvangen. Korte wachttijd en goede kwaliteit van service.

Top service!

Fiets lenen op het laatste moment was geen probleem, apk binnen 2 uur klaar en zelfs de auto gewassen voor 29,95

goede service vriendelijke mensen

goede service en tot mijn grote verrassing was zelfs de auto gewassen. BEDANKT!!!

Goed tel gekregen dat t iets langer duurde.

Goed geholpen

Goed geholpen en tijdig terug gebeld.

Alles probleemloos verlopen

Geen bijzonderheden

Efficiënt

Vriendelijk en mooi gebouw

Goed mee gedacht apk + onderhoud

Eerst APK melding binnen daarna kwam melding voor grote beurt. Alles vlot geregeld dat het op 1 dag kon.

Hele goed ervaring

Heel goed bevallen en heerlijke koffie.

Goed, had alleen van tevoren prijs opgevraagd wat het zou kosten de beurt, toen het zover was bleek dat het dubbele bedrag was dat ze doorgaven, kon ook niet geloven dat remschijven al bij 50000 km vervangen moest worden

Super service

De auto was optijd klaar voor de service beurt en nog gewassen ook.

Zoals gewoonlijk de vertrouwde service en vriendelijkheid

Ik kom hier al jaren en zoals altijd wordt je vriendelijk ontvangen, de service is prima. In de wachtruimte is er een werkplek ingericht zodat je tijdens het wachten prima kunt werken.

Prima geholpen!

Duidelijke uitleg

incomplete prijsopgave

Ondanks het zeer beleefde personeel, toch een onprettige ervaring. De beurt viel 250€ duurder uit dan eerder aangegeven. Voor de extra werkzaamheden had eerst telefonisch toestemming mogen worden gevraagd. Of voor aanvang aangeven dat het een prijsindicatie is, wat duurder uit kan vallen. De werkzaamheden zijn verder wel netjes uitgevoerd, voor zover ik dat kan beoordelen.

Tevreden over de service

Volgens afspraak op tijd gerepareerd

zo wil ik het altijd zien

Flexibiliteit getoond nav een onverwacht bezoek. Nefkens bleef niet hangen in procedures, maar heeft zich flexibel opgesteld.

altijd prima.

altijd vriendelijk geholpen. controles vertrouw ik.

goede accurate service

Op tijd was de onderhoudsbeurt gedaan. Prijs zoals afgesproken. Keurig afgeleverd

Goede communicatie

Je wordt op de hoogte gehouden van evt extra werkzaamheden. Vriendelijk personeel aan de teceptie. En zo fijn dat de auto gewassen mee naar huis kan.

Ben netjes geholpen en alles is netjes gemaakt

Ben netjes behandeld. En dat vind ik erg belangrijk. Alles is volgens afspraak gegaan. Ga zo door.

Bejegening alsook service uitstekend

vakkundige info

Duidelijk, vriendelijk en correct.

Goede communicatie met uitgebreid hersteltapport.

Rietveldenweg 38

5222 AR Den Bosch