Persoonlijk, gastvrij en overtreffend

Voor de bandenwissel werkt het online systeem fijn om een afspraak te maken. Zeer vriendelijk ontvangen wederom en als service werd ook nog mijn auto gewassen. Fijne ruimte om te werken met goede koffie. Alle medewerkers zijn zeer vriendelijk met altijd een lach.

tevreden over goede service

Tevreden

Kortgeleden een auto gekocht alsmede een extra nabestelling, maar vooralsnog kan ik alleen maar een pluim geven voor het hele proces. Ik zou vertrouwd hier een auto kopen, maar ook evt onderdelen.

Snelle wisseling van winterbanden naar zomerbanden en een schone auto

Snelle wisseling van winterbanden naar zomerbanden en een schone auto

prima service.

het bedrijf is klantgericht en kan je altijd voor een kleinigheid dan wordt het even gefixed.

Top Service

Alles tot in de puntjes geregeld en de auto gewassen bij het ophalen en vriendelijk personeel.

Zoals verwacht."

Goed?

Prima ontvangst, duidelijke communicatie en een fijne wachtruimte

Ik werd vriendelijk ontvangen aan de receptie. Duidelijkheid over de werkzaamheden tijdens de beurt. Voor een specifiek probleem liep receptionist mee naar de auto om te zien waarover het ging. Prima koffie hoek om te wachten met WiFi service. Auto werd gewassen na afloop en er werd gebruik gemaakt van hoezen om het stuur, stoel en versnellingspook. Kortom prima!

Super Service

Flexibel, Meedenken, vervangende fiets of auto, het wassen van de auto, Gewoon Top :-)

Heel goed

Service, vriendelijk en adequaat

Is allemaal weer netjes geregeld

Was allemaal netjes geregeld. Ik heb rustig even wat op mijn werkmail kunnen doen. Fijn dat daar de mogelijkheid voor is.

Uirstekende snelle service

Snelle offerte en doorschakelen naar Onderhoud

Uitstekende benadering werkplaats receptie.

Zie hierboven

Top geholpen

Ik werd zeer vriendelijk en vakkundig geholpen. Reparatie snel uitgevoerd! Wij komen zeker terug.

super service

Netjes q afspraak en uitvoering van de reparatie. Zeer vriendelijk personeel en service.

Snelle en correcte apk beurt met aandacht voor alles.

Zie boven. Thx.

Zeer snel en uiterst klantvriendelijk geholpen !

Zonder afspraak werd ik meteen zeer klantvriendelijk en erg snel geholpen !

Zeer snelle service

Ik kan altijd snel terecht, daarbij word ik altijd vriendelijk geholpen door de medewerkers en er staat altijd een kopje koffie voor mij klaar! Ik kom er graag als er iets met onze auto is.

Prima, tevreden!

Prima ervaring aan onze volmachtigen voldaan.

Afspraak is afspraak.

Afspraak is afspraak.

x

x

Alles liep volgens plan

Vriendelijk ontvangst, soepele vrijgave van huurauto. Tijdig belletje over status en resultaat en soepel bij inleveren huurauto en vrijgesteld eigen auto. Top

Service was goed

De service was goed

Fijn dat de auto thuis werd opgehaald en teruggebracht. Daarnaast is de auto keurig opgeleverd.

Rustig, vriendelijk, professioneel meedenkend in gesprek

Werd meteen geholpen. Kon wachten met een kop koffie

Rietveldenweg 38

5222 AR Den Bosch