Helder inzicht in de kosten en goede servicebeurt en APK

Alles wordt netjes geregeld en gecommuniceerd. Je krijgt een analyse van de werkzaamheden en kn zelf kiezen welke aanbevolen werkzaamheden je wel of niet laat uitvoeren. Dat vind ik heel prettig.

Goede service.

Het was fijn dat ik een elektrische fiets mee kreeg. Verder geen opmerkingen.

Super klantvriendelijk en duidelijkheid

Super klantvriendelijk en duidelijkheid

Auto slecht gewassen

Het vuil was kennelijk te hardnekkig volgens uw medewerker. Echter toch vreemd dat er ook op de achterklep nog stof is blijven liggen.

Perfecte service!

Goede service, fijne mensen en prima werkplek om de ochtend door te brengen.

Zoals altijd: snel, effectief en super vriendelijk.

Zie bovenstaand.

Beter kan niet

Goed geholpen en netjes de afspraken na gekomen

Alles keurig geregeld!

Alles was prima!

plezierig en netjes geholpen

plezierig en netjes geholpen

De onderhoudsbeurt is op een correcte en goede manier afgehandeld.

Verder niets toe te voegen. Ik heb ter plekke onder het genot van een kop koffie zitten wachten tot de werkzaamheden klaar waren.

Prima netjes geholpen

Afspraak voor de bandenwissel was snel gemaakt; geen enkel probleem om ook nog even naar wat andere zaken te kijken ook al was dat niet tevoren aangegeven.

Met geduld van beide kanten kom je ver

Pas procedure afspraakbevestiging aan.

Afspraak maken call center voor apkbeurt met daarbij de opmerking dat ik hierop wacht. Toen het verzoek om voor 8.30 uur de auto te brengen. Geen probleem. Op de dag zelf voor 8,30 uur auto gebracht. Rond 10.30 uur een mail ontvangen om goedkeuring te geven aan een aantal werkzaamheden. Dit gedaan. Om 10,30 uur weer bij Nefkens of de auto al klaar is. Toen grote verbazing omdat ik dat blijkbaar niet gezegd had dat ik zou wachten ook omdat ze blijkbaar deze ochtend dat gevraagd hadden. Toen "welles en nietes" spelletje. Receptie reageerde zeer kortaf. Kort hierna was blijkbaar de auto toch binnen 5 minuten klaar. Vreemd. Zijn wel alle handelingen uitgevoerd? Maar goed. De onduidelijkheid over wachten of ophalen eind van de dag onprettig en verwijtend ervaren. Tip: Pas procedure afspraakbevestiging aan.

Goede service, behulpzaam personeel

Goede service, duidelijke communicatie. meedenkend en behulpzaam personeel.

Prima.

Goede service en vriendelijk in het contact.

Presentatie prima

goed ervaring meteen geholpen geen wachttijd

APK prima

Zeer prettige ontvangst, maar absoluut onduidelijk hoe de beurt is uitgevoerd!

De ontvangst en begeleiding vanuit de receptie is zeer prettig. Hoe de beurt uitgevoerd is weet ik gewoon niet. Geen contact met de monteur, hetgeen ik prettig zou vinden. De checklist die ik krijg is duidelijk vooraf ingevuld, of automatisch. Wat is dan de zin van zo'n lijst. In mijn vak zou dat wel eens levens kunnen kosten! Bovendien krijg ik die lijst pas later via mail, dus direct ter plaatse vragen stellen aan de monteur lukt niet. Er staan zaken op afgevinkt die ik in mijn auto niet kan ontdekken. AdBlue? Reserveband is absoluut niet bekeken. Er is geen software en/of navigatie-update uitgevoerd. Ik mis de sticker op het remvloeistof reservoir waarop de datum van de verversing staat. Wat is inwendige reiniging van de motor? Wat betreft de banden vraagt men zich niet af waarom er achter een slijtageverschil zit tussen links en rechts en de gemeten profieldiepte wijkt af van de bevinden bij de apk keuring. Gelukkig veel zaken die ik zelf kan beoordelen, maar het zou niet moeten. En dat voor een exorbitant hoge prijs. Als men echt de kwaliteit wil verbeteren dan zouden jullie iets moeten doen met deze opmerkingen.

nvt

Zeer klantvriendelijk

Snelle en klantvriendelijke hulp

Geen ge***, maar gewoon poetsen.

Heel fijn geholpen zoals altijd , en mijn auto wordt altijd netjes schoon afgeleverd.

Goede service, duidelijk en attent.

prima service

Alles volgens afspraak.