Bijzonder sympathieke vent achter de balie!

Meestal is de verkoop heel vriendelijk, maar de werkplaats nors bij een dealer. Hier niet! Vriendelijke vent met een glimlach achter de balie. Behulpzaam en correct. Gevraagd of we de auto om 16:00 op konden halen, hij maakte er 15:30 voor de zekerheid van. 15:20 kregen we een belletje dat hij klaar stond, gewassen en al. Ook alle kosten vooraf inzichtelijk en niet het gevoel dat ze proberen meer aan je te verdienen. Kortom; hele prettige ervaring.

Duidelijk Snel Autootje voor de kids tijdens het wachten Auto schoon

KEURIG

Auto moest voor keuring naar garage.. Van tevoren kleine reparatie laten doen. Na keuring werd auto gewassen gepresenteerd door medewerker Nefkens. Netjes hoor..

Goed en snel geholpen

Prima in orde. Gratis auto gewassen is ook Top!

Geen juiste communicatie weer!

Geen communicatie, nav telefoon gesprek,,,niet een op een maar er wordt gezegd,,,onze procedure?? Nou dus niet gezien het verleden van NEFKENS denbosch... Ook je komt voor dit, en het is altijd dat er veel bij komt. En zelfs daar over geen juiste communicatie... Pas als jezelf terugbeld...

Klantvriendelijk en heel fijn geholpen

Ik kon meteen langskomen om mijn auto uit te laten lezen. Klantvriendelijk en heel fijn geholpen. Goeie uitleg over wat na het uitlezen het probleem was. Bij verschillende garage geweest maar nu gelukkig duidelijk wat het probleem is. Bedankt voor de goede service!

Optimale service....

Hoewel feitelijke uitvoering technisch moeilijk te beoordelen valt ( blijft kwestie van vertrouwen) heb ik contact overigens als bijzonder optimaal ervaren. Vooral de haal- en brengservice heb ik bijzonder gewaardeerd. Klasse!!!!!

Heb al jaren problemen met de automaat maar deze word al 12 jaar gratis gemaakt

Ik heb heel goede ervaring met peugeot Den Bosch Heel vriendelijke en vooral alles in overlegd. Prima

Geweldige service

Alles was weer tip top in orde.

prima service

prima service weer

negatieve ervaring

Naast dat ik baalde van een set nieuwe banden, waar Nefkens waarschijnlijk niet aan kon doen, werd ik erg boos toen de medewerker niet luisterde naar mijn vraag en dus een ontwijkend antwoord bleef geven. Mijn woede werd extra gevoed toen ik op de bon kosten stonden voor het bijvullen van de ruitensproeiervloeistof. De dag voordat ik naar de garage ging heb ik deze tot de nok bijgevuld, Dit is zo'n dingetje waarmee jullie, onterecht, geld verdienen. Dit zorgt ervoor dat mijn vertrouwen in uw garage weg is want op welk onderdeel/onnodige vervanging/onzin verdienen jullie nog meer geld?

Vriendelijk personeel en goede service. Ik schrok alleen van de prijs.

Altijd goede service

En nu ook goed advies over remblokjes. Nog te goed om ze te vervangen maar mogelijk niet goed genoeg bij volgende afspraak over een jaar. Dus advies om na een half jaar even te laten checken. Prima advies !!

Zeer goede service

De auto is perfect gemaakt.

Altijd netjes en goed werk

Bellen altijd als er iets bij komt qua onderhoud. Je staat nooit voor verrassingen

Goede service. Alle aandacht en uitleg.

Ook een kleine controle van de koppelingspedaal tijdens de bandenwissel werd direct en gratis uitgevoerd. Super fijn. Auto gewassen als service. Heerlijk.

Echte VIP- service

Dit was de eerste keer dat ik bij Nefkens mijn auto bracht voor een onderhoudsbeurt, maar zeker niet de laatste keer! Het maken vane en afspraak ging heel soepel, alle door mij aangedragen aandachtspunten werden netjes behandeld en als kers op de taart werd ook nog eens mijn auto gewassen. Als dat geen VIP service is!!!

plaatsen trekhaak

Afspraak is volledig verlopen als verwacht. Resultaat is prima en op tijd. Tijdens de montage is een kleine beschadiging ontstaan aan een sierstrip die vervolgens uitstekend wordt opgelost.

Zeer vriendelijke zaak

Prima service zeer vriendelijk ontvangen

zoals al jaren......top.

De vakkennis en klantvriendelijkheid van al het personeel is typerend voor Nefkens en daarom is het een TOP-bedrijf.

correct een zeer goed tevreden jullie service. hartelijk dank.

Tot volgend jaar in 2023

geweldig geholpen

hele goede service

Matig

De auto heeft er 24 uur gestaan . Toen ik hem kwam halen moesten ze er nog mee beginnen. Waarschijnlijk dachten ze het met een liter olie er bij , het probleem op te lossen. Toen ik de auto starte , was alles nog hetzelfde. Toen hebben ze het lampje ( service) maar gewoon uitgeschakeld.

Rietveldenweg 38

5222 AR Den Bosch