Netjes en goed geholpen en fijne medewerkers.

Prettig contact en duidelijke weergaven van kosten

Fijn contact, duidelijke kosten weer gaven en fijn dat de auto is schoongemaakt als extra service. Helaas is alleen mijn defect blijkt toch niet verholpen, dus dat is wel jammer.

Gewoon goed zoals het hoort

Positief

Auto stond, na een mailtje, keurig gewassen klaar

Fijn om online zelf een afspraak in te kunnen plannen. Na een mailtje waar alles in stond wat er aan de auto gedaan was, stond ie weer schoon, gewassen klaar om op te halen.

Duurde erg lang en matige service

Mijn zomercheck met vervanging van de banden zoe een uur duren, uiteindelijk werd het drie uur. Wassen van de auto stelde niets voor, de wasstraat is beter.

Prima deskundig personeel

Ga er altijd met een goed gevoel naar toe en weg Mensen nemen de tijd en denken mee.

Super service

Zeer vriendelijk personeel en goede uitleg over werkzaamheden aan auto. Top service.

Prima uitstekend

Slechte totaalervaring

Over het algemeen een slechte ervaring gehad dat al begon bij het maken van de afspraak. Basisbeurt geboekt voor een Peugeot 2008 uit 2017 (=5 jaar oud). Tijdens het maken van de afspraak waren er een aantal additionele vragen vanuit Peugeot. Na het beantwoorden van de vragen kreeg ik geen reactie meer. Ik heb zelf weer contact moeten opnemen om een afspraakbevestiging te krijgen. Eenmaal aangekomen in de werkplaats blijkt dat er een grote beurt is ingepland ipv de aangevraagde kleine basisbeurt. Is er tevens geen rekening gehouden met het feit dat ik wil wachten, terwijl ik dit heel duidelijk heb aangegeven bij het maken van de reservering. Tevens ontstond er discussie over de leeftijd van de auto. De eerste toelatingsdatum is 2017 maar volgens jullie gegevens komt de auto uit 2018 waardoor de auto niet in het werkplaatskortingstarief zou vallen. Volgens RDW en het verkoopcontract komt de auto uit 2017. Dus wie heeft er nu gelijk?? Ik heb de auto immers zelf bij jullie vestiging gekocht. Uiteindelijk is op locatie alles wel opgelost maar ik heb hier een vervelende bijsmaak aan over gehouden. Voor het volgende onderhoud ga ik naar een andere werkplaats waar wel alles goed gaat.

Top Servive

Service is gewoon geweldig.

Goedde service

Goed en positief netjes geholpen

Goed en positief netjes geholpen

goed en snel

zeer vriendelijk

Dikke prima

Snel correct en netjes.

Super fijne service

Vakkundig en zeer klantgericht. Netjes uitgelegd wat er met de auto ging gebeuren en ook nog de auto schoongemaakt.

service gericht

auto gehaald en gebracht (prima service) auto kan er weer tegen tot de volgende onderhoudsbeurt, ga je toch met goed gevoel de weg op

Service prima maar kosten schrikbarend

Deze occasion in augustus aangeschaft en afgelopen week een beurt gekregen. Kosten zouden €750 zijn als ik alles zou laten doen. Ik vind het schrikbarend dat een auto na nog geen jaar in bezit te hebben al zoveel onderhoud nodig heeft. Waarom betaal ik dan €500 aan leeuwenkeur?

Kan beter

Was niemand bij de balie. Onduidelijk wanneer ik iets zou horen. Weinig uitleg bij de mail. Onduidelijk wat wel en niet echt nodig is. Gevoel van extra’s opdringen.

Super geholpen

Niet zo goed deze keer

Beurt en pak duurde veel te lang en vervanging van remblokken en schijven voor 519€ is een absurt hoog bedrag

Goede service!

Bandenwissel volgens afspraak en als extra service; vloeistoffen aangevuld en auto gewassen. Top!

Very good customer support.

We do car maintenance at Nefkens for a second year and the service is of very high standards. Replacement car was given to us at once and everything we asked for was checked in our car. The method of choosing maintenance to be done or not when the engineers find something that needs work in the car is also great and respects the choice of the customer.

Alles was goed. Alleen de auto was niet gewassen zoals beloofd.

uitstekend

vriendelijk, 100 % service.

Rietveldenweg 38

5222 AR Den Bosch