Update van de Navi duurde wat langer, maar dat hadden ze van te voren al keurig uitgelegd en vermeld. Prima service, prima plek om tijdens het wachten te werken en lekkere koffie.

Alles volgens afspraak

Prima onderhoud (alleen wel duur: 600 Euro voor een beurt aan vrijwel nieuwe auto) Standaard wisselen airco filters e.d. zou wellicht anders moeten

Gewoon goed

Prettige ontvangst, vriendelijke, goede uitleg.

Uitstekend en snel

Snel geholpen en goed geadviseerd

Naar tevredenheid zoals het hoort

Nette ontvangst, keurige leenauto en uitleg na het onderhoud van de uitgevoerde werkzaamheden.

Werkzaamheden goed uitgevoerd, alleen het duurde wel heel lang voor de auto gereed was( 3 werkdagen)

prima service

prima service en snel probleem verholpen

ondanks vertraging toch hun best gedaan

Band vervangen die helaas niet op voorraad was. Het baliepersoneel heeft zich ingespannen om het in orde te maken.

alles prima

Ik kon op de keuring wachten, fijn

Alles was top!

Vriendelijke ontvangst. Snel en efficiënt! Grote beurt, auto was snel klaar en gewassen. Goede leenauto meegekregen. Wij zijn blij

Zeer tevreden met de service

Lekkere koffie

Super service & klantvriendelijk

Kom al jaren bij Nefkens met een smile, altijd goede service en koffie :)

Fijn er wordt direct contact met je ip genomen en duidelijk verteld wat en hoe er aan de hand is en wat de kosten zijn

Super service

Vriendelijk personeel

Een tevreden klant

goed afspraken maken. Nette behandeling. Goede service.

Afspraken nagekomen en keurig schone auto teruggekregen

Het onderhoud is goed uitgevoerd. Zoals afgesproken stond er een vervangende auto klaar. Na afloop goed uitgelegd wat ze eraan hebben gedaan. Auto zelfs gewassen en op de afgesproken tijd stond ie klaar. Top.

Top services!

Top services, afspraken netjes nagekomen.

Zeer tevreden over het contact met de medewerkers en de verrichte werkzaamheden

Zeer tevreden over de goede service!

Deze 2e afspraak is naar wens verlopen.

Deze tweede afspraak is naar wens verlopen, maar de eerste kon niet doorgaan, omdat er geen fiets beschikbaar was, terwijl ik al een gevestiging had gekregen. De afspraak is bijn twee weken uitgesteld, omdat ik niet meteen gereageerd had.

Goede service en vriendelijk

Goede ervaring .Goed geholpen

Prima service !

Geen toeters en bellen en onnodig papierwerk. Kort maar krachtig. Fijn !

Keurig en goed geholpen

Niks om aan te merken

Goede service snel verlleend

Ik bracht mijn auto 8:00 voor een servicebeurt en kon hem 12:00 alweer ophalen. Dat was ik bij mijn vorige garage wel anders gewend. Hulde voor deze snelle en goede service.

Rietveldenweg 38

5222 AR Den Bosch