Vriendelijke, snelle en adequate service!

Ik werd zeer vriendelijk ontvangen en geholpen, men dacht mee en de auto was op het afgesproken tijdstip klaar en schoon.

Geen goede voorlichting

Op de site van Peugeot staat dat er niet meer wordt gewerkt met grote en kleine beurt maar onderhoudsbeurt waarbij de fabriek bepaalt wanneer iets vervangen moet worden. Zo zou men onnodige kosten vermijden. Helaas werd mij iets heel anders voorgesteld bij uw garage: een grote beurt (onnodige zaken checken ad. 595 eur) Men ging daar niet op in en ontweek mijn opmerking. Van buiten zag de auto na de onderhoudsbeurt gewassen, maar net als eerste keer: van binnen had ik zelf gepoetst en lag er nu zand op de matten. Kleinigheidje.

Goede en prettig geholpen.

Erg vriendelijk personeel die je goed te woord staat. Veel is er mogelijk mits je dit samen overlegt. Zo kon ik de leen auto al 1 dag voordat mijn eigen auto een beurt kreeg al ophalen. Top geregeld!

Soepel & professioneel.

Alles is verlopen zoals afgesproken. Perfecte service dus.

Fijne service

Fijne service

Degene die schade aanricht vergoedt die schade toch?

Kreeg na APK-keuring mijn autosleutel terug met de mededeling: "De monteur heeft de sleutel per ongeluk kapot gemaakt, maar u kunt een nieuwe kopen voor 45 euro." Ik was zo overdonderd dat ik niet adequaat kon reageren. Ik heb uiteraard geen nieuwe sleutel gekocht. Ik heb er een heel vervelend gevoel over. Dit vind ik erg jammer want normaliter verlaat ik uw garage met een tevreden gevoel.

keurige service

Uitermate tevreden over de onderhoudsbeurt.. Belletje dat hij weer klaar stond en weer mooi gewassen meegekregen.

Goede nette service

Met afspraak maken voor kleine beurt auto duidelijk gelijk de kosten genoemd.Ook netjes gebeld toen de auto eerder gereed was dan 17.00 uur.

Vlotte service, vriendelijk contact

Alles liep soepel en de auto was binnen enkele uren klaar.

Zeer goede service

Goed geholpen,netjes een rapport met prijzen wat er eventueel moet gebeuren.

Buitengewoon tevreden was ik.

---------------

Alles volgens afspraak

Men komt netjes de afdpraken na En overlegt vooraf over de kosten

Uitstekende service

Enkele dagen voor mijn (auto)vakantie ging het motorstoringslampje branden. Midden in de bouwvak, met onderbezetting van de eigen monteurs, hebben de werkplaatsmedewerkers van Nefkens Den Bosch dit probleem toch binnen enkele dagen weten op te lossen. We konden uiteindelijk met maar 1 dag vertraging aan onze vakantie beginnen.

Zeer goede service

Onderhoud aan auto perfect, afspraak vooraf moeizaam

Ik heb digitaal een afspraak ingepland voor onderhoud, maar werd al snel teruggebeld dat een en ander niet goed verwerkt was. Vervolgens telefonisch een nieuwe afspraak gemaakt, waarbij ik aangegeven heb dat ik de auto 's-ochtends als eerste zou brengen en drie uur later zou kunnen ophalen. Bij het brengen van de auto heb ik dit niet meer herhaald, maar stond drie later bij de receptie om de auto op te halen en heb toen nog een uur moeten wachten. Met andere woorden bij de afspraak die telefonisch gemaakt is is de aantekening van drie uur later ophalen niet vermeld op de werkbon. Het onderhoud aan de auto is overigens allemaal heel goed gegaan

Vertrouwde service

Na al velen jaren ,dat ik bij Nefkens kom, is het nog altijd een vertrouwde plek om daar te komen

Makkelijk en afspraak gemaakt, en snel geholpen

Goede service zowel werkplaats als balie.

Vriendelijke balie-medewerkers en goede en snelle onderhoudsbeurt van de auto.

Prima servicebeurt en reparatie.

Duidelijk advies over staat van de auto en reparatie aan uitlaat en vervangen uitlaat rubbers snel uitgevoerd. Ben zeer tevreden !

snelle en correcte service

Dag van vertrek naar vakantieadres gebeld en kon vrijwel meteen langskomen!

Netjes

Probleem netjes opgelost

Prima geregeld

Alles snel en netjes afgewerkt

fijn en snel

fijn en snel

Super service

De afspraak was zeer vlot en prettige communicatie

Rietveldenweg 38

5222 AR Den Bosch