Heel goed

Er kan altijd wat gebeuren maar een speaker in de deur doet het niet misschien omdat de deur van binnen is opengemaakt omdat het raam gerepareerd moest worden.

prettig en deskundig

deskundig

Correct ontvangen bij werkplaats desk

Onderhoudsbeurt volgens opdracht uitgevoerd. De auto schoon terug!0

Zo als gebruikelijk, een goede service en duidelijke communicatie.

prima gevolg aan de afspraken

prima: afspraken, offerte en afloop

Dit is om 1 medewerker . En dat is Peter Brouwer . Deze man staat altijd voor mij klaar . Is correct , beleefd , vriendelijk en kundig .

Perfecte service

De airco van mijn auto heeft een schoonmaakbeurt gehad. Weer punctueel verzorgd. Ook de vloeistoffen zijn weer bijgevuld. Dank voor de service wederom.

Zoals altijd verloopt de service van het brengen tot het ophalen van de auto perfect.

Medewerkers zijn erg vriendelijk en behulpzaam als je de auto brengt. Er werd een kopje koffie aangeboden. Ik had als optie gekozen voor de fiets als vervangend vervoer naast de standaard fiets kreeg ik een elektrische fiets aangeboden. Na het brengen kreeg ik per mail een overzicht op welke andere punten onderhoud gepleegd kon worden. Hierin wordt aangegeven of het dringend of advies om het direct te doen of later. Aan het einde van de dag de gewassen auto weer opgehaald. Een erg tevreden klant.

Vriendelijk te woord gestaan - zowel telefonisch als persoonlijk.

Kom hier zeker terug.

Goed ontvangen en uitleg over de beurt die gedaan werd aan de auto medewerker was zeer beleefd ik ben zeer tevreden over garage Nefkens .

Prima ervaring en service

Uitstekende ontvangst en service en aftersales.

Goed geregeld

Afspraak punctueel nagekomen.

Correcte bediening en op tijd weer klaar

Goed meegedacht door de baliemedewerker!

Altijd vriendelijk, correct geholpen.

Zeer tevreden over uitgevoerde werkzaamheden

Lekker snel geholpen

Even adblue bijvullen

Goed geholpen.

Werkplaats is verkoop gericht ingesteld, b.v de pollen filter was niet aan vervanging toe na 10000 km maar werd wel aanbevolen. Verder tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden.

Prima service en goede communicatie

Demper probleem practisch goed opgelost !

wordt altijd netjes en vriendelijk behandeld

wordt vriendelijk en correct behandeld door vakkundig personeel en er wordt geen verschil gemaakt tussen mannen en vrouwen dat is op sommige plekken wel anders!!! als je daar binnen komt straalt het vriendelijkheid en warmte uit.

Snel en goed!!

Keurige ontvangst door de receptie. Genoten van de lekkere koffie. Meerdere malen begroet door werknemers Nefkens. Een genot om hier te komen!!

Geen opmerkingen. Goede afhandeling

Goede afhandeling. Auto kan weer een tijdje mee!

Prettig ontvangst profesioneel

Prettig ontvangst en wachten tot auto weer gewassen klaarstaat

Klantgericht, prima service

Klantenservice staat hoog in het vaandel bij Nefkens. Het was geen probleem voor Nefkens om mijn auto voor een servicebeurt bij mij thuis op te halen. De medewerker vroeg of ik de auto op een bepaald tijdstip weer nodig had. Top! Auto werd keurig op tijd teruggebracht. Nefkens gaat voor een 10. Om dat te bereiken geef ik als tip mee: was de auto na een onderhoudsbeurt, haal er een stofzuiger doorheen en zorg ervoor dat de accu (hybride auto, door storing was de accu 's-nachts niet opgeladen) weer (zo goed als) vol zit.

Rietveldenweg 38

5222 AR Den Bosch