afspraak = afspraak

alles op tijd, conform afspraak

Vriendelijk,efficient en altijd bereid tot het oplossen van extra wensen.

Al jaren heb ik vertrouwen in de goede afhandeling van de onderhoudsbeurten. Ik wordt aardig en goed te woord gestaan. De afspraken worden goed nagekomen en extra vragen,zoals het bijstellen van de wintertijd worden zonder meer gedaan. Extra service wasbeurt is fijn. Voor een particuliere autobezitter vind ik de prijs wel erg pittig worden.en ik hoop dit te kunnen blijven volhouden

Gewoon goed geregeld

Ik heb het euvel van de auto kenbaar gemaakt, die was dermate ernstig dat er direct actie nodig was, deze actie is uitstekend opgepakt door de werkplaats leidinggevende in 1ste instantie en in 2de instantie door mannen op de werkvloer. waarvoor dank, ik ben zeer tevreden

Geweldig vakmanschap en service

geen communicatie

Met auto ging stuk en is naar Nefkens gebracht. Ik kreeg geen terugkoppeling dat hij daar was ontvangen, wat het probleem was en hoe lang het ging duren. Ik heb proberen te bellen maar kreeg de werkplaats niet te pakken ik zou worden teruggebeld maar dat is niet gebeurd. Ik ben blij met mijn Peugeot alleen jammer dat hij van Nefkens is.

Fijn modern bedrijf

We worden altijd netjes geholpen, top bedrijf

Goede afspraken over tijd en kosten en dat is fijn.

Je maakt on line een afspraak, je wordt verwacht, de kosten zijn zoalstevoren afgesproken en bij het ophalen is er tijd voor het beantwoorden van resterende vragen. Kortom, heel klantgericht en dat maak je niet zo vaak meer mee.

Wederom helemaal TOP!

Auto was op tijd klaar en "extra service" zoals het schoonmaken van de binnenzijde van de voorruit (lastig benaderbaar) was op verzoek ook gedaan. Vriendelijk te woord gestaan.....kunnen nog veel bedrijven wat van leren!

Was goed

wordt goed ontvangen en je mag koffie nemen zo veel als je wil

Onnodig kosten gemaakt door toedoen medewerker

Niet transparant naar klant toe. Bleek al bij binnenkomst dat er sowieso 105 euro extra kosten gemaakt zouden moeten worden vanwege een luchtfilter wat vervangen moest worden, want "dat zegt ons computersysteem bij uw aantal kilometerstand". Dat is naar een klant niet duidelijk. Als ik mijn kilometerstand doorgeef, zou ik dat ook moeten kunnen zien. S'middags werd ik nog gebeld dat er een dop van de oliekarter kapot was gedraaid wegens 'weinig schroefdraad op de dop'. Er moest een geheel nieuwe oliekarter in gezet worden a €291. En dit terwijl de medewerker die met een sleutel eraf heeft gedraaid! Niet de manier naar een trouwe klant. Ik kom al jaren bij Nefkens, maar na de laatste keer ben ik wel klaar hiermee. Mij bent u kwijt als klant.

Gewoon Goed!!!

Snel, goed advies, en vervangend vervoer.

Goede service!

Goede service, vriendelijk personeel, netjes geholpen!

Uitstekende service, niets op aan te merken!

Zeer prettig

Netjes, accuraat, vriendelijk, betrokken bij klant

motorstoring probleem supersnel opgelost

Afspraak snel geregeld en probleem snel opgelost. Werkplaats balie Nefkens Den Bosch goede service ook vanwege de heer van Gils en de heer Brouwer

Alles weer gecontroleerd

Auto was op tijd klaar. Vooraf overleg over vervanging van onderdelen. Stond een fiets klaar. En de auto werd gewassen. Weer veilige km.

Prima!

Uitstekend!

Professioneel

Prima ontvangst en service gekregen.

heel goed en snel geholpen

Goede service op een kleine maar lastig klacht, ruitensproeier werkt niet meer. Is lastig in deze tijd jaar. Ik kon meteen komen de volgende dag en snel opgelost. Hartelijk dank nogmaals.

Heel tevreden

Afspraak makkelijk online gamaakt, onderhoud professioneel uitgevoerd, gratis opties, navigatie update, auto wassen enz.

Goedemorgen Goede service en voor terug vervoer word goed geregeld Ben tevreden

Prima service!

Goede en professionele diagnose ! Vriendelijke bejegening en het nakomen van afspraken.

Zeer goed.

Netjes, keurig en goed.

Zowel de planning als de uitvoering en de ontvangst waren prima in orde.

Top, doen wat ze beloven

vriendelijk komen afspraken na klant gericht / service gericht

Rietveldenweg 38

5222 AR Den Bosch