dat het goed is

zeer goed

Goede afhandeling

Er waren wat problemen met afhandeling van de reparatie omdat de lease maatschappij nog geen akkoord had gegeven. Hierdoor kwam er geen bericht dat ik de auto kon ophalen, wat logisch is. Dus zelf gebeld. Was voor mij fijn geweest als ik daarover geïnformeerd was en had ik wat zaken anders kunnen organiseren zo dat mijn auto een paardagen langer beschikbaar was voor de garage en alle reparatie uitgevoerd konden worden. Nu moet ik terug komen om de resterende reparatie te laten uitvoeren. Gelukkig was de apk wel al uitgevoerd. Dus die druk is er vanaf.

Goede service netjes geholpen en daarna met een gewassen wagen weer verder

gewoon prima service vriendelijk personeel.

Voortreffelijk

Ik geef een 10 omdat mijn ervaring met de garage Nefkens in Den Bosch is dat men er bovenal betrouwbaar is. Dat is het aller belangrijkste. Daarnaast was het geleverde werk voortreffelijk

Snel en goed

Was apk snel en goed uitgevoerd.

Reparatie nog niet uitgevoerd

Service beurt netjes aanjager defect maar niet op voorraad garantie nu is de vraag voor hoe lang zit in een koude 2008 met aangeslagen ramen of wachten tot de garantie voorbij is

vakmanschap

Efficiënt, vakkundig, vriendelijk en auto ook nog gratis gewassen !

Fijn dat ze tijd hadden om te maken

Fijn dat ze tijd hadden heeft wel bijna 4 weken geduurd en 3500euro verder maar hij doet het weer

Geen twijfel over de kwaliteit

Al 13 jaar ben ik klant en heb dus wel enige ervaring. De manier waarop je wordt benaderd is altijd vriendelijk en respectvol. Werkzaamheden die nodig zijn worden eerst aan je voorgelegd, wat wel zo prettig is ivm de rekening.

Prima. Auto netjes en schoon terug gehad.

De service is goed ben snel. Alleen was deze keer de vervangende auto niet afgetankt, dat heb ik wel gedaan.

aandacht en accuratesse

Prettige ontvangst aan de balie. De vervangauto werd voor decdeur neergezet, want het regende heel hard. Erg fijn. Vlot uitgevoerd onderhoud. Ik kreeg al na drie uur een gereedmelding. Mijn auto 's middags weer opgehaald.

Vriendelijk personeel goed geholpen

Bij wegbrengen van mijn auto goed geholpen. Met het ophalen uitgebreid te woord gestaan

Goed geregeld

Snel gereageerd op de mankementen

Wederom goed geholpen

Voor Apk en onderhoud. Ivm persoonlijke planning gevraagd om eerder klaar te zijn. Goed geregeld door Nefkens

Duidelijk in communicatie, aardige mensen, goede service

Vriendelijk en goed advies

Men denkt met je mee.

Goed geholpen

Fantastisch dat ik de elektrische fiets mocht gebruiken met de regen deze week

Alles naar wens.

Zonder afspraak, toch geholpen onder het genot van een lekker kopje koffie ook goed gecommuniceerd dat het wat langer ging duren omdat er nog 3 wachtende voor mij waren.

Zeer goed geholpen

Zoals altijd weer keurig en correct geholpen en weer zeer tevreden over de service.

Prima communicatie en goed onderhoud

Ik kom al jaren bij Nefkens en wordt altijd tot volle tevredenheid geholpen.

Alles verliep zoals verwacht,heel goed!

Zie de zin hierboven die zegt voldoende.

Mijn verzoek direct opgepakt en ook gelijk afgewekt. Fijne vriebdelijke service

Geweldige service, meedenken met de klant door bijvoorbeeld een leenauto mee te geven.

Snel en prima

Snel en prima!