geduldig en correct

makkelijk online een afspraak gemaakt voor mijn leaseauto. Werd heel vriendelijk geholpen en van een vervangend voertuig voorzien: een dagje gereden in een carver, wat een uitdaging. Bedankt voor de prima service (ook nog een gewassen auto mee terug gekregen.)

De werkzaamheden zijn verricht zoals ik had verwacht.

Goede communicatie en afhandeling.

uitstekende service

uitstekende service

Vriendelijk en goed geholpen

Rustig in de showroom kunnen wachten

Fijne ervaring

Netjes en snel geholpen. Goede communicatie

VEEL te duur

allereerst onderhouds beurt tegenover andere garage stuk duurder! maar dan!! mijn auto heeft 35000 km op de teller staan!! word ik gebeld dat mn remschijven plus blokken vervangen moeten worden! kosten 797 euro !!!! waarop ik antwoord phoe dat is snel!! ja klopt word er gezegd maar het is echt nodig !! dus geef ik mijn fiat !! wat moet dat moet en daar heb ik geen enkele twijfel over !! maar bij thuis komen ben ik eens rond gaan bellen naar verschillende garages waar ik een prijsopgave vraag voor deze reparatie !! tot mijn stomme verbazing zit er niet een boven de 400 euro!! all in !! dus ik krijg daar een beetje een rare smaak van!! en wat betreft de toekomst !! voor mij GEEN NEFKENS meer !!!

Prima.

Goede communicatie en service.

Klantvriendelijk

Geduldige beantwoording van mijn vragen en behulpzaam bij oplossen kleine probleempjes met auto.

verschil/Slechte communicatie

S'morgens mijn auto afgeleverd, aan de service balie onstond een gesprek over ik een 108 of een 208 (huur auto)mee zou krijgen. De ene werknemer vroeg toen of de auto prive of lease was!? Het was prive dus de 108 was goed genoeg? Later in de ochtend kreeg ik bericht via de sms met een link, hierin kon ik zien wat er moest gebeuren,prima. Maar ik kreeg hier de optie om 3 banden winter banden de vervangen van 260 euro!! Er bleken nu acteraf 4 pirelli winterbanden op te zitten (er was mij verteld bij de verkoper ergens anders dat er all seasons op zaten, dat is dus niet jullie schuld) en deze wilde ze vervangen met 3 nieuwe pirelli winterbanden in de zomer! Beetje vreemd om nu alleen die keuzen voor te stellen!? Tevens als je 3 banden moet vervangen is het verstandig 4 banden te vervangen. Maar wat ik nu wil zeggen is het is zo via de app/site niet duidelijk wat de sitatie is en als mensen er geen verstand van hebben gaan ze zo 3 winter goed keuren via die app/site in de zomer, en je krijgt niet de keuzen welk merk/prijsoptie. En dan zitten de mensen opgescheept met dure winterbanden in de zomer!! Hoop dat jullie hier van willen leren en dat er geen verschil wordt gemaakt tussen koop of lease wagen! Want zo kwam het wel over! M.v.g

Goede communicatie

Uitvoering volgens afspraak

Vriendelijk en snel geholpen!

Vriendelijk en snel geholpen!

Ik was mijn auto 2 weken kwijt, dus dat was niet fijn

Ik begrijp, dat dit deels te maken heeft met de communicatie met de lease-maatschappij, maar het is wel eens soepeler gegaan.

Alles netjes afgewerkt

Overleg vooraf over de kosten, netjes volgens afspraak gemaakt

Matige service

Auto zou gewassen worden maar is niet gebeurd. Update navigatiesysteem niet gedaan, doet men alleen bij een grote beurt, of dat de meer dan €1200,- die ik moest betalen niet genoeg is.

Heel klantvriendelijk

Werd heel vriendelijk geholpen en te woord gestaan. Fijn dat de auto gewassen werd.

Super tevreden over behandeling

Helemaal volgens afspraak. Mooi, schoongewassen, afgeleverd. Vriendelijk en vakkundig geholpen. Helemaal top.

Uitstekend.

Niets op aan te merken.

niet goed

ik had om 0800 een afspraak voor de bandenwissel en moest hier meer dan twee en een half uur op wachten. de andere keren van de wissel was dit ook het geval. bij mijn andere garage"s is dit nog nooit voorgekomen.

Snel geholpen

. B

Goede en vriendelijke service

Heel correct en duidelijk

Uitstekende service!

Tijdens het wachten op mijn bandenwissel kunnen doorwerken onder het genot van een heerlijk kopje koffie. Tot mijn grote verrassing werd mijn auto ook nog voor me gewassen. Superservice!

Zeer positieve ervaring.

Duidelijke afspraken gemaakt met gelijk inzicht in de kosten.

Snelle degelijke service

Dinsdag eind van de middag mijn auto gebracht met een onbekende motorstoring. Huurauto mee, de volgende dag auto hersteld en zelfs aan de buitenzijde netjes schoongemaakt. Beter kan niet.

Mijn ervaring is echt heel goed, echt uitstekend service.

Altijd fantastische ervaring met Nefkens Peugeot garage in Den Bosch. Vriendelijke en professionele medewerkers, echt Top!

Voelde me bedonderd

Een auto vorig jaar tweede hans gekocht, ca50k op de teller en jaar later de distributieriem a 750 euro vervangen?! Met alles wat ze aanbevelen ca 3k kwijt. Dus dat niet gedaan. Daarnaast leenauto is HUURauto, 25 km is 70 euro… ze hadden een foutje gemaakt dus de helft. Bij andere Purgeotgarage is het een leenauto en noemen ze dat service.

Rietveldenweg 38

5222 AR Den Bosch