verschil/Slechte communicatie
S'morgens mijn auto afgeleverd, aan de service balie onstond een gesprek over ik een 108 of een 208 (huur auto)mee zou krijgen. De ene werknemer vroeg toen of de auto prive of lease was!? Het was prive dus de 108 was goed genoeg? Later in de ochtend kreeg ik bericht via de sms met een link, hierin kon ik zien wat er moest gebeuren,prima. Maar ik kreeg hier de optie om 3 banden winter banden de vervangen van 260 euro!! Er bleken nu acteraf 4 pirelli winterbanden op te zitten (er was mij verteld bij de verkoper ergens anders dat er all seasons op zaten, dat is dus niet jullie schuld) en deze wilde ze vervangen met 3 nieuwe pirelli winterbanden in de zomer! Beetje vreemd om nu alleen die keuzen voor te stellen!? Tevens als je 3 banden moet vervangen is het verstandig 4 banden te vervangen. Maar wat ik nu wil zeggen is het is zo via de app/site niet duidelijk wat de sitatie is en als mensen er geen verstand van hebben gaan ze zo 3 winter goed keuren via die app/site in de zomer, en je krijgt niet de keuzen welk merk/prijsoptie. En dan zitten de mensen opgescheept met dure winterbanden in de zomer!! Hoop dat jullie hier van willen leren en dat er geen verschil wordt gemaakt tussen koop of lease wagen! Want zo kwam het wel over! M.v.g