Goede, snelle service

Vriendelijke ontvangst en duidelijke communicatie via e-mail status rapporten.

Betrouwbaar en goed met een plus

Auto moest gekeurd worden en de ruitenwissers vervangen. Dit vantevoren doorgegeven. Auto afgegeven en vervangend vervoer gekregen. Het is altijd super geregeld en nu dus ook. Na enkele uren SMS, auto klaar... Bij afhalen ook mijn auto gewassen ( service hoor) Via n mailtje kreeg ik heel t keuringsrapport opgestuurd. Geweldig..

Geen vertrouwen of alles naar behoren is uitgevoerd

Vandaag voor de 2e keer na de beurt terug. Weinig gereden de afgelopen dagen. Auto viel plotseling dood toen ik wilde starten. Oorzaak gelukkig redelijk snel gevonden door mij. Accuklem bleek niet goed vastgezet en zat los op de acccupool. Een dag na de beurt ook al terug geweest. het koelvloeistof reservoir was bijgevuld stond op de rekening, hoewel ik de dag ervoor het niveau had gecontroleerd en was nu overvuld. Op mijn verzoek is het reservoir weer op het goed peil gezet. Dat betekend dus betaling voor iets dat niet nodig is en weer verwijderd wordt. Bovendien geeft dit nu erg weinig vertrouwen of de rest van de beurt wel goed gedaan is.

Onderhoud prima

Onderhoud volledig naar wens uitgevoerd en de auto gewassen na afloop.

Het goed geholpen

Helaas wat discussie gehad over bevindingen APK . Opgelost.

2 uur gewacht op een bandenwissel (banden op velg). Gelukkig wel goede koffie.

2 uur gewacht op een bandenwissel (banden op velg). Gelukkig wel goede koffie.

vreemd

Ik vind het vreemd dat ik niet weet wat er nu aan de auto gedaan is. Er was ook iets met één of andere steun maar heb geen idee wat er nu gedaan is

Vriendelijk,terzake en correct

Vertrouwen en vriendelijkheid in combinatie met vakkennis

Oplichterij

2,5 uur wachten op een apk keuring. Vervolgens 87 euro afrekenen vorr een lampje en 2 ruitenwisserbladen.

Fijn geholpen en meegedacht

Altijd netjes en een goede service

Fijne mensen en goede service.

Correct behandeld

Eind mei ga ik met vakantie dus even een vakantie beurt dit kon pas in juni gedaan worden (wegens drukte)maar in overleg met de werkplaats chef kon het toch gedaan worden. Perfect

prima werk weer en altijd vriendelijk te woord gestaan

prima werk weer en altijd vriendelijk te woord gestaan

Op afspraak de bandenwissel uitgevoerd, verlichting nagekeken en navigatie geüpdate.

Prima.a ervaring

Op verzoek ivm aansluitende afspraak zeer snel geholpen. Goede, nuttige i formatie overbanden profiel meegekregen.

Snel en goed geholpen.

Oke

Oke

Vlotte vriendelijke afhandeling aan de balie

Vlotte en vriendelijke afhandeling aan de balie Het onderhoud was snel gereed, met telefonische terugkoppeling wanneer het werk gereed was

Fijne medewerkers die je op een prettige manier te woord staan. Fiets stond klaar toen ik de auto bracht, na halve dag was de auto klaar en was zelfs door de wasstraat geweest.

Snelle hulp in nood

Nadat mijn leasemaatschappij niet goed bleek te functioneren, hebben jullie ervoor gezorgd dat ik vrijdag (met mijn eigen auto) thuis gekomen ben. Top!!

Beter dan verwacht

na mijn slechte ervaring met de aftersales na aankoop van mijn wagen, was ik toch blij verrast hoe goed en duidelijk er gecommuniceerd werd, zowel via mail als face-to-face. Het toegezonden onderhoudsrapport, vooraf, was voor mij nieuw en even wennen, maar uiteindelijk wel duidelijk. Het zou wat uitgebreider mogen zijn, meer gedetailleerd, maar al met al ben ik zeer tevreden.

Graag meer uitleg over het verloop van de afspraak in de garage

Bij het afgeven van de sleutel is mij niet verteld dat er via een SMS bericht gecommuniceerd zou worden over: - Akkoord geven van de reparaties - Bericht dat de auto klaar zou zijn Kosten voor een service beurt en APK erg hoog! Vorige keer krijg ik vooraf te horen wat de kosten waren en is er gebeld dat de auto klaar stond. Groet René Wenting

Nefkens = service

Tijdige herinnering aan onderhoudsbeurt Service gericht Prima communicatie