Goede communicatie

Uitvoering volgens afspraak

Vriendelijk en snel geholpen!

Vriendelijk en snel geholpen!

Ik was mijn auto 2 weken kwijt, dus dat was niet fijn

Ik begrijp, dat dit deels te maken heeft met de communicatie met de lease-maatschappij, maar het is wel eens soepeler gegaan.

Alles netjes afgewerkt

Overleg vooraf over de kosten, netjes volgens afspraak gemaakt

Matige service

Auto zou gewassen worden maar is niet gebeurd. Update navigatiesysteem niet gedaan, doet men alleen bij een grote beurt, of dat de meer dan €1200,- die ik moest betalen niet genoeg is.

Heel klantvriendelijk

Werd heel vriendelijk geholpen en te woord gestaan. Fijn dat de auto gewassen werd.

Super tevreden over behandeling

Helemaal volgens afspraak. Mooi, schoongewassen, afgeleverd. Vriendelijk en vakkundig geholpen. Helemaal top.

Uitstekend.

Niets op aan te merken.

niet goed

ik had om 0800 een afspraak voor de bandenwissel en moest hier meer dan twee en een half uur op wachten. de andere keren van de wissel was dit ook het geval. bij mijn andere garage"s is dit nog nooit voorgekomen.

Snel geholpen

. B

Goede en vriendelijke service

Heel correct en duidelijk

Uitstekende service!

Tijdens het wachten op mijn bandenwissel kunnen doorwerken onder het genot van een heerlijk kopje koffie. Tot mijn grote verrassing werd mijn auto ook nog voor me gewassen. Superservice!

Zeer positieve ervaring.

Duidelijke afspraken gemaakt met gelijk inzicht in de kosten.

Snelle degelijke service

Dinsdag eind van de middag mijn auto gebracht met een onbekende motorstoring. Huurauto mee, de volgende dag auto hersteld en zelfs aan de buitenzijde netjes schoongemaakt. Beter kan niet.

Mijn ervaring is echt heel goed, echt uitstekend service.

Altijd fantastische ervaring met Nefkens Peugeot garage in Den Bosch. Vriendelijke en professionele medewerkers, echt Top!

Voelde me bedonderd

Een auto vorig jaar tweede hans gekocht, ca50k op de teller en jaar later de distributieriem a 750 euro vervangen?! Met alles wat ze aanbevelen ca 3k kwijt. Dus dat niet gedaan. Daarnaast leenauto is HUURauto, 25 km is 70 euro… ze hadden een foutje gemaakt dus de helft. Bij andere Purgeotgarage is het een leenauto en noemen ze dat service.

Geweldige service!

Beurt en bandenwissel afspraak gemaakt. Of er later ook nog een trekhaak onder kon? Gaan we regelen! En dan ook nog tijd maken om de auto te wassen. Geweldig toch?

prima service

zoals altijd zeer servicegericht behandeld

Ik ben zeer tevreden met de service en de kwaliteit van Nefkens.

Vriendelijk en behulpzaam

Ik werd netjes ontvangen. De man aan de balie was zeer vriendelijk en heeft mij prima geholpen. Auto was ok sneller klaar dan vooraf aangegeven dus ook complimenten voor de uitvoerende monteur.

even binnenlopen voor een kleine vervanging en zo weer naar buiten!

even binnenlopen voor een kleine vervanging en zo weer naar buiten! Zonder afspraak prima geholpen

Uitstekende service

Klantvriendelijk, vriendelijk contact, fijne service.

snel en goed geholpen

auto op tijd klaar en gewassen

voor de zoveelste x drama

bus stuk wordt gemaak prima komt u hem maar halen monteur heeft proefrit gemaakt moet goed zijn rij de oprit af acuut stoppen motor heeft storing maar monteur had dat ook gezien zeg hij maar die denk ach zal wel goed zijn dit al vaker bij jullie gebeurd daarom overgestapt met nieuwe bussen na ford zonde van jullie bedrijf maar wij zijn er klaar mee kopen 4 bussen per 2 jaar . drama bedrijf

Slechte communicatie

Er was weinig tot geen communicatie en als je belde voor info dan wist de persoon aan de telefoon het niet en moest je terug gebeld worden wat dan weer een dag duurde. Geen communicatie vooraf van uw product is binnen en auto is dan klaar. Allemaal kort dag met een sms’je auto is klaar in eens

Rietveldenweg 38

5222 AR Den Bosch