Snel en goed geholpen

Behulpzaam en ondanks drukte, correct geholpen

Positief

Blij verrast

Ik werd vriendelijk te woord gestaan, kon tijdens mijn wachttijd heerlijk genieten van koffie en cappuccino en ook nog op mijn gemak de krant of een leuk tijdschrift lezen. En als service werd ook nog mijn auto gewassen. Met een schone auto, die er hopelijk weer een jaar tegenaan kan, en even 1,5 uur tijd voor mezelf, ging ik met een tevreden gezicht weer naar huis.

Nefkens doet wat het beloofd

Mijn auto kreeg een grote beurt met een vaste prijs. Verder geen gedoe en de auto werd gewassen. Een mooie service

Slecht

Probleem is er nog steeds en diverse mails gestuurd maar tot op heden nog geen reactie. Heb ruim 10 maanden op een onderdeel moeten wachten. Ronduit schandalig

ik ben niet geholpen

Ik kwam daar met een auto die brandstof lekte, het liep er in een straaltje onderuit. Ik zette de auto er neer en men zou bellen als ze iets wisten. De volgende dag belde ik zelf, toen bleek dat er niet naar gekeken was. Dat was ingepland voor 9 dagen later. let wel, niet repareren maar kijken wat er aan scheelt. Dat was ook niet met mij gecommuniceerd dat het zo lang zou duren. Toen heb ik de auto opgehaald en ben naar een andere garage gegaan, waar ze wel tijd hadden.

Uiteindelijk tevreden

Vermoedelijk i.v.m. de verhuizing de auto 9 dagen kwijt geweest. Echter dit naar alle tevredenheid gecompenseerd. Wel jammer dat het zo gelopen is. Persoonlijk contact is uitstekend.

Service is altijd super, auto loopt weer als nieuw

Goed geholpen, auto loopt weer als een zonnetje. Minpunt is lange wachttijden tussen bellen en afspraak op dit moment.

goede service

het onderhoud is naar tevredenheid verricht.

APK keuring klaar terwijl u wacht

Afspraak gemaakt en is nagekomen. Tevens had ik nog extra vraag (tijdens vakantie in hitte gingen alle lampjes branden en werkte cr.control, abs. downhillblock niet meer, maar later weer wel) die mogelijk extra kosten zouden meebrengen, maar na goede uitleg kreeg ik het advies om juist geen kosten te maken als alles gewoon weer werkt en geen signalen meer geeft. Hitte kan de oorzaak zijn geweest (buiten 40 in auto boven 60 graden)

goede service

vriendelijk personeel

Bij bezoek aan de garage werd ik snel geholpen en werd de auto meteen nagekeken.gelukkig was alles o

Gezellig vriendelijk personeel .en snelle service

Alleen jammer dat per SMS word gemeld dat de auto klaar is. Een telefoontje is beter

Auto was snel klaar

Auto was snel klaar. Vriendelijk personeel.

Perfect geregeld

Conform afspraak incl. vervangend vervoer en vriendelijke personeel.

Uitvoering ok maar organisatie warrig.

Afspraak maken is lachwekkend. Want4 keer een bevestiging, 2 keer een telefoontje, beurt met nakomende e-mail voor voorgestelde reparaties is onduidelijk qua timing. Materiaal op afgesproken tijd niet aanwezig. Echter voorlopig begrip aanwezig mbt lopende reorganisatie.

Goed werk!

Keurige ontvangst, goede informatie kosten. Auto was keurig op tijd klaar. Kosten rekening zijn wel fors gestegen

Gewoon goed

Alles was goed geregeld

Prima service!

Mijn auto had defecte airco én moest een servicebeurt. Zou eigenlijk niet tegelijk kunnen i.v.m planning, maar bij ophalen bleek dat dit toch meteen gefikst was. Mijn auto was zelfs nog gewassen ook. Super!

Routine is de vijand van vooruitgang

ipv een beoordeling Nefkens Den Bosch te doen is het vooral eerst belangrijk dat de mensen snappen wat klantvriendelijkheid is t.o.v. klanttevredenheid. Dan kan klantgerichtheid wellicht de basis worden van gastvriendelijkheid. En dan niet van "Hé Gast....."maar als Gast dat gastvrijheid begrijpt. Dat geeft een Smile op het gezicht....!

Prima werk

Werkzaamheden uitgevoerd conform afspraak. Vriendelijk en netjes op tijd.

Prima garage.

Snel en correct geholpen.

Snel en netjes geholpen

Kwam zonder afspraak binnen en werd meteen netjes en snel geholpen

Goed onderhoud, mindere communicatie

Via leaseplan afspraak gemaakt voor 11 juli. Krijg vervolgens sms van 06 nummer zonder naam en zonder bedrijf om contact op te nemen ivm met bijzonderheden. En datum 24 juli. Ivm met phishing e.d. Is het goed om bedrijf te vermelden. Op dag van afspraak net voor 10 uur gebeld omdat er nog niemand was. Toen is meteen iemand gestuurd.

Weinig aandacht voor mijn probleem met adblue

Konden niks voor mij doen maar wel 90 euro betalen voor uitlezen computer. Dit was al gedaan door een andere garage en koste daar 25 euro. Geen coulance en een reparatie zou ongeveer 1100 euro kosten zonder garantie dat alles over twee jaar nog werkt.

Rietveldenweg 38

5222 AR Den Bosch